Svaka je žena zvijezda!

Eni Jurišić, glazbenica i jedno od najljepših lica u prošloj sezoni showa The Voice, priprema se za prvu veliku modnu ulogu. Svojim će izlaskom na pistu otvoriti modnu reviju City 45 20 koja će se tradicionalno održati na Trsatskoj gradini u Rijeci.

Atraktivna Riječanka nosit će haljinu svoje sugrađanke Andree Anić Dokmanović, kreatorice s diplomom Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu čije kreacije pod imenom Andy’s osvajaju sve više zaljubljenica u jedinstven modni izričaj.

Posljednje su pripreme u tijeku, a Eni se u novoj modnoj ulozi snašla kao riba u vodi.

„Imam malo iskustva u modnim vodama, no ova me avantura posebno veseli. Obožavam sve oblike umjetnosti, pa tako i modu. U Andreinu kreaciju zaljubila sam se na prvi pogled. Riječ je o jako domišljatom i zanimljivom uratku“, kazala je simpatična Eni koja uz studiranje prava pronalazi vremena i za glazbenu karijeru.

EniJurišić(fotoIvorMažar)3

Pokušavam snove pretvoriti u planove. Zato sam trenutačno jako fokusirana na pripremu prvog singla“, otkrila je Eni dok je isprobavala haljinu u kojoj će zablistati na reviji pod kvarnerskim nebom. Riječ je o kreaciji iz kolekcije Andy’s You are a star za nadolazeću jesen i zimu.

EniJurišić(fotoIvorMažar)2

„Željela sam stvoriti predmet koji se može nositi i kombinirati na razne načine. Volim stvarati svečane komade koje žene mogu nositi u više prilika, pa je takva i kreacija koju će Eni nositi na reviji City 45 20“, kazala je dizajnerica Andrea Anić Dokmanović. Pritom je istaknula da je Eni utjelovila bit kolekcije.

Naime, svaka je žena zvijezda, a zvijezde zaslužuju odgovarajući tretman. Zato su tkanine za novu kolekciju Andy’s ručno oslikane, a motivi podsjećaju na zvjezdanu prašinu. Najvažniji predmeti u kolekciji uz haljine su korzeti, baloneri i sakoi.

Na modnoj reviji City 45 20 powered by Womanary koja će se održati u subotu, 9. srpnja, s početkom u 21 sat na Trsatskoj gradini u Rijeci, nove će kolekcije prikazati niz domaćih dizajnera. Ulaz za posjetitelje je slobodan.