Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti i preporuke

Svaki dan bi trebao biti Dan žena

Bilo da smo odvjetnice, managerice, doktorice, medicinske sestre, odgojiteljice, učiteljice, čistačice ili kućanice, mame, tete, možda bake, sestre ili tinejdžerice, ovaj dan zaslužujemo poklon.

Doista, svaki dan bi trebao biti dan žena. Ipak, Dan žena je jedan od onih datuma koje bismo trebale proslavljati jer uz njega vežemo velika ekonomska, politička i društvena dostignuća koja su uvelike promijenila položaj pripadnica ženskog spola. Promijenile su naš život iz temelja.

Bilo da smo odvjetnice, managerice, doktorice, medicinske sestre, odgojiteljice, učiteljice, čistačice ili kućanice, mame, tete, možda bake, sestre ili tinejdžerice, ovaj dan zaslužujemo poklon.

Ne iznenađuje da su brojni brendovi pripremili proizvode koji bi trebali razveseliti sve žene u vašim životima pa tako i L’Erbolario preporučuje predivne mirisne note, a parfem je idealan poklon za sve prilike – samo ako odaberete onaj pravi!

Parfem Ples cvjetova za romantičarke

Posve bezvremenski elegantan, prepun cvjetnih, baršunastih nota koje su u savršenoj ravnoteži, otkrivaju veličanstveni mirisni vrt u kojem se možete izgubiti. Nježan, šaren i mirisan buket čiji se sastojci međusobno prate poput elegantnog i raskošnog plesa. Uronjeni u atmosferu romantičnog proljetnog vrta, oduševit ćete se otkrivanjem nota svakog cvijeta!

Parfem Iris za zavodnice

Bogati i senzualni miris očarava i za sobom ostavlja puderasti trag i intenzivnu aromu. Ova senzualna mirisna vodica ljupke note irisa učinit će pravo malo čudo i nikako nećete moći proći neopaženo. Kompoziciju čine aldehidi i bergamot u visokim notama, iris i glog te slatko-začinska baza koja uključuje note duhana, vanilije i šećernog sirupa.

Parfem  Lillà Lillà za tajanstvene

Bilo da ste kod kuće ili u uredu: svaki put kada osjetite potrebu, iznenadit će vas osjećaj lakoće i sreće koju vam pruža ovaj miris, darujući vam radost proljeća. Parfem obgrljen cvjetnim notama jorgovana, ljubičice, indijanskog jasmina i cvijeta labdanuma. Voljet će ga nositi oni koji vole misteriozan osjećaj mirisa koji je prisutan cijeli dan i stvara očaravajuću i sanjivu atmosferu. Ovaj parfem dolazi u prekrasnoj baršunastoj kutijici koja ga čini idealnim poklonom.

Budite otvorenog uma i razmišljajte o osobi kojoj kupujete taj parfem. Što ako ipak kupite krivi parfem? Nije važno. Važno je da ste se potrudili.

Pročitajte još

Darivanje

s.Oliver – Follow Your Soul objedinjuje instinkt i intuiciju, prenoseći na vas svu senzualnost plesa.

Beauty report

Belodore tako postaje prvo službeno maloprodajno mjesto za kompletnu kolekciju ove prestižne parfemske kuće.

Darivanje

Miris s.Oliver FOR HER je kompozicija za svakodnevnu eleganciju, sjajne momenti i izvanredne trenutke sreće.

Darivanje

Mirisni trag koji ostavljate za sobom može ostaviti snažan dojam, pozitivan ili negativan. Vaš mirisni potpis otkriva i kakva ste osoba

Advertisement