Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Svaki dan obučeni u isto? Zašto?!

Jeste li ikad pomislili na to da biste se i vi trebali početi svakog dana isto odijevati?

Osim velikog utjecaja na svijet, kreativne genijalnosti i kultne sljedbe, što je još zajedničko Steveu Jobsu, Marku Zuckerbergu i Albertu Einsteinu? Stil odjeće koju ovi genijalci nose svakodnevno.

Jeste li ikad pomislili na to da biste se i vi trebali početi svakog dana isto odijevati?

Evo što blog Lifehack kaže o tome zašto je to dobra ideja:

Jednostavno

Jednostavnost je genijalnost. Ljudi imaju pune ormare odjeće koju nikad ne nose. Umjesto da mislite da ste se ograničili i uniformirali, razmišljajte o tome kao o jedinstvenom looku koji ste odabrali.

Vaš stil je samo vaš, i može biti uobičajen ili neobičan koliko god to želite. Razdijelite stvari koje više nećete nositi i napokon ćete imati uredan ormar o kakvom ste sanjali.

Prepoznatljivo

Iznad svega, kreirate li svoj prepoznatljivi stil, spremni ste početi svaki dan uz minimalni napor. Pored toga, u ovom ludom svijetu imat ćete bar jednu predvidljivu stvar – vaš izgled. Samo to bi mogao biti dovoljan razlog.

Jače samopouzdanje i fokus

Znate što funkcionira na vama i vašoj tjelesnoj građi, pa imate više samopouzdanja za posao i timski rad. Ne trebate nositi stvari koje vam ne pristaju, a kupili ste ih greškom, pa ste ih odjenuli jer vam jutros ništa drugo nije bilo čisto.

Kreirate li svoju uniformu, svakog dana vas čeka udobnost i dobar izgled.

freepik

Nema odlučivanja

Dnevno donosimo više odluka nego ikad prije, a sad još moramo birati i odjeću?

Mark Zuckerberg uživa u svojim sivim majicama kratkih rukava: “Želim očistiti život tako da moram donositi čim manje odluka o bilo čemu osim o tome kako najbolje služiti ovoj zajednici.” Zamislite koliko stresa bi vam uniforma uštedjela.

Nitko ne kaže da biste iz dana u dan trebali nositi isti odjevni predmet – to bi bilo odvratno. Samo uspostavite osnovnu uniformu i prilagođavajte je svom životnom stilu.

Možda je to kašmir, možda su to crne hlače, uska crna suknja… Izračunajte koliko vam primjeraka treba da biste uvijek imali pri ruci čistu presvlaku.

Ušteda

Ako znate što nosite svakog dana, uvijek možete imati zalihu nove odjeće koju možete kupiti na rasprodaji. Ormari postaju jednostavni. Pakiranje za putovanje se rješava u trenutku. Čak možete imati i nekoliko presvlaka na poslu.

Izvori: Manager.ba/Stratego.hr/Profitiraj.hr

Pročitajte još

Top menadžerica

Nakon što sam napravila pauzu i došla sebi, reginerala mozak, dušu i tilo, dala sam se u potragu za novim poslom.

Fashion report

Dizajnerica će predstaviti Lei Lou bestsellere, posebno redizajnirane kako bi bile što vjernija reinterpretacija statement modela triju najvećih svjetskih modnih kuća, Guccija, Chanela i...

Dobar posao

Konferencija koja slavi moć žena održat će se 2. prosinca na Zagrebačkom velesajmu, a u programu će sudjelovati inspirativne heroine hrvatskog gospodarstva, akademske, zdravstvene...

Darivanje

Cuddies buddies je prvenstveno brend za klince, ali i roditelji mogu nositi iste likove kao i njihovi mališani.

Advertisement