Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Svaki dan obučeni u isto? Zašto?!

Jeste li ikad pomislili na to da biste se i vi trebali početi svakog dana isto odijevati?

Osim velikog utjecaja na svijet, kreativne genijalnosti i kultne sljedbe, što je još zajedničko Steveu Jobsu, Marku Zuckerbergu i Albertu Einsteinu? Stil odjeće koju ovi genijalci nose svakodnevno.

Jeste li ikad pomislili na to da biste se i vi trebali početi svakog dana isto odijevati?

Evo što blog Lifehack kaže o tome zašto je to dobra ideja:

Jednostavno

Jednostavnost je genijalnost. Ljudi imaju pune ormare odjeće koju nikad ne nose. Umjesto da mislite da ste se ograničili i uniformirali, razmišljajte o tome kao o jedinstvenom looku koji ste odabrali.

Vaš stil je samo vaš, i može biti uobičajen ili neobičan koliko god to želite. Razdijelite stvari koje više nećete nositi i napokon ćete imati uredan ormar o kakvom ste sanjali.

Prepoznatljivo

Iznad svega, kreirate li svoj prepoznatljivi stil, spremni ste početi svaki dan uz minimalni napor. Pored toga, u ovom ludom svijetu imat ćete bar jednu predvidljivu stvar – vaš izgled. Samo to bi mogao biti dovoljan razlog.

Jače samopouzdanje i fokus

Znate što funkcionira na vama i vašoj tjelesnoj građi, pa imate više samopouzdanja za posao i timski rad. Ne trebate nositi stvari koje vam ne pristaju, a kupili ste ih greškom, pa ste ih odjenuli jer vam jutros ništa drugo nije bilo čisto.

Kreirate li svoju uniformu, svakog dana vas čeka udobnost i dobar izgled.

freepik

Nema odlučivanja

Dnevno donosimo više odluka nego ikad prije, a sad još moramo birati i odjeću?

Mark Zuckerberg uživa u svojim sivim majicama kratkih rukava: “Želim očistiti život tako da moram donositi čim manje odluka o bilo čemu osim o tome kako najbolje služiti ovoj zajednici.” Zamislite koliko stresa bi vam uniforma uštedjela.

Nitko ne kaže da biste iz dana u dan trebali nositi isti odjevni predmet – to bi bilo odvratno. Samo uspostavite osnovnu uniformu i prilagođavajte je svom životnom stilu.

Možda je to kašmir, možda su to crne hlače, uska crna suknja… Izračunajte koliko vam primjeraka treba da biste uvijek imali pri ruci čistu presvlaku.

Ušteda

Ako znate što nosite svakog dana, uvijek možete imati zalihu nove odjeće koju možete kupiti na rasprodaji. Ormari postaju jednostavni. Pakiranje za putovanje se rješava u trenutku. Čak možete imati i nekoliko presvlaka na poslu.

Izvori: Manager.ba/Stratego.hr/Profitiraj.hr

Više

Zanimljivosti

Situacije se mijenjaju, okviri se mijenjaju, pandemija je promijenila društvo u cjelini. Tako će, zbog svjetskih i EU regulativnih okvira, tema održivosti za deset...

Dobar posao

Za usporedbu, zastupljenost žena u upravama 350 najznačajnijih društava na Londonskoj burzi prema podacima The Female FTSE Board Report za 2023. je 40% i...

Trendovi

Ako ste i vi zaljubljenik u ove Disney likove, onda ste na pravom mjestu!

Fashion report

Bezvremenska, klasična estetika ne izlazi iz mode, a to Galko jako dobro zna i drži se svoga prepoznatljivog stila.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.