Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Strašni, noćni horoskop…

Svaki znak se plaši svog prethodnika. To ustvari ukazuje na ljudsku osobinu da se svi više plaše prošlosti, onoga što su uradili, nego onoga što će tek biti.

Plašite se kada vam neko diše iza leđa i kada vas stalno ima na oku? Svaki znak se plaši svog prethodnika. To ustvari ukazuje na ljudsku osobinu da se svi više plaše prošlosti, onoga što su uradili, nego onoga što će tek biti.

Možda čudno zvuči da se Lav plaši Raka, ali je tako. Da krenemo redom…

Ovnovi drhte zbog Riba

Pripadnici znaka Ovna su racionalni, realni, uvijek imaju neku svoju matematiku, neuništivo izgledaju, ali se plaše znaka Ribe, plaše se njihove intuicije, njihovog svijeta koji nema pravila i granica, mogu svakom doći iza leđa a da ih nitko ne primijeti.

Bik strahuje od Ovna

Znak Bika se plaši znaka Ovna, zbog njegove probojnosti i eksplozivnosti. Bik se još i ne pomakne a Ovan može da završi posao i odnese plijen ispred nosa.

Blizanci Bika

Znak Blizanca se plaši Bika, zato što Bik može čekati čitavu vječnost i pokrenuti se smireno u pravom trenutku, dok oni izgube svu snagu zbog nedostatka strpljenja i loše organizacije.

Rakovi strepe od Blizanaca

Pripadnici znaka Raka se plaše Blizanaca, zbog njihovog brzog učenja, sakupljanja informacija, razumnog zaključivanja, Rakovi ne mogu da odvoje racio od emocija.

Lavovi strahuju od Rakova

Pripadnici znaka Lava se plaše Rakovih emocija, jer koliko god da je Rak slabiji od Lava, emocijama može da ugrozi ego svakog Lava, i da pokaže da Lav samo umišlja da je on centar svijeta, centar svijeta su emocije.

Djevica se boji Lava

Znak Djevice se plaši Lava zbog njegove diplomacije, glume, i nije mu jasno kako Lav zna da živi u raskoši a da ne bude opterećen parama, kao Djevice.

Vaga se plaši Djevice

Znak Vage se plaši Djevičine logike, točnosti, preciznosti. Djevica, kada nešto isplanira to je točno u konac, a dok Vaga izvaga, Djevica je u dalekoj prednosti.

A Škorpiona plaši Vage

Znak Škorpiona se plaši Vaginog šarma, intelekta, diplomacije. Dok se Škorpion odluči otvoriti, Vaga je već zavela sve oko sebe.

Strijelac Škorpiona

Znak Strijelca se plaši mističnog svijeta Škorpiona, jer su Strijelci djeca, ne vole ono što je tamno i prožeto misterijom.

Znak Jarca se plaši Strijelčevog optimizma, sreće koja ih prati, i nikada se s njima ne bi upuštali u koštac.

Ribe strahuju od Vodenjaka

Znak Vodenjak se plaši vremena, jer stalno trči ispred vremena a nije spreman da se izbori s onim što je nekada bilo. Znak Ribe se plaši Vodenjakove nepredvidljivosti i načina razmišljanja, i zna, ako iznervira Vodenjaka, Vodenjak će joj uništiti koncept za par sekundi, koji se više ne može sastaviti.

Gospodar Karme i prošlosti je znak Jarac.

Više

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Blizanac, Vaga i Vodenjak.

Horoskop

Što horoskop kaže o njima?

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Vodenjak, Vaga i Jarac.

Horoskop

Bik je većinom dobroćudan, ali ne i naivan. Prepoznaje one koje ga žele iskoristiti, a prema njima zna biti i izuzetno strog i grub.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.