#Svakitjedanpoklonjedan: Jesmo li vas potaknuli?

Rak ne čeka da korona prođe. Velika je vjerojatnost da će korona kriza utjecati na novodijagnosticirane osobe od raka dojke tako da bi se bolest mogla dijagnosticirati tek u višem stadiju, što će utjecati na ishod liječenja i povećati potrebu za neoadjuvantnim pristupom.

Godišnje je u Republici Hrvatskoj oko 2700 novooboljelih od raka dojke, kod kojih je uglavnom u pitanju rani rak dojke, za kojeg smatramo da je potencijalno izlječiva bolest. Inicijalno će od svih novooboljelih, njih 10 posto u trenutku postavljanja dijagnoze raka dojke imati proširenu, znači neizlječivu bolest. Na žalost, unatoč provedenom onkološkom liječenju, u oko trećine bolesnika s ranim rakom (veliku većinu čine žene) doći će do rasapa (metastaziranja) bolesti u druge dijelove tijela, najčešće kosti, jetru i pluća, čime će bolest postati neizlječiva.

 

Kako bi vas potaknuli na preventivni pregled raka dojke, i mi se pridružujemo ovom #PinkOctober u podizanju svijesti o raku dojke.

U suradnji s Delmerionom, pozivamo vas da nam napišete u inbox (može i anonimno), vašu motivacijsku poruku koja će potaknuti druge žene na pregled, osobno iskustvo, iskustvo bližnjih…

Rose Pepper anticelulitno ulje za oblikovanje tijela stimulira proces lipolize i mikrocirkulacije te revitalizira i hidratizira kožu tijela, a u sebi sadrži 100 % prirodnih sastojaka.

  • Moćna mješavina limuna, smreke, ružmarina, bergamota, lišća gorke naranče, bora, grejpa, naranče, čempresa, đumbira, lavande, pačulija, geranija, komorača i nerolija tonira mikrocirkulaciju kože i bori se protiv nakupljenih masnoća.
  • Bršljan i lišće gotu kole doprinose detoksikaciji kože
  • Infuzija zelenog čaja pruža antioksidativnu i antiseptičku zaštitu.
  • Rozi i crveni papar učvršćuju i poboljšavaju izgled kože.
  • Bademovo ulje, organsko maslinovo ulje i organsko eterično ulje ruže regeneriraju, hidriraju i omekšaju kožu.

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #She4She
  • Pratite naše društvene mreže – Facebook i Instagram
  • Uvijek možete s nama podijeliti svoja iskustva. Komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 6. studeni točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Tanja Butorac.