Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Svako tijelo lijepo je na svoj način, svaka žena ima svoj stil

Yamamay nova kampanja posvećena je Basic Collection 2021. s ciljem promicanja ženske ljepote.

Yamamay nova kampanja posvećena je Basic Collection 2021. s ciljem promicanja ženske ljepote. Kroz najnoviju kolekciju promiče se moda dizajnirana za sve žene, bez obzira na veličinu koju nose, njihovu dob i etničku pripadnost. Ljepota dolazi iznutra, a do toga dolazimo kada se osjećamo dobro u vlastitoj koži. Kolekcije služe za osnaživanje žena jer upravo nošenje udobnih i inovativnih proizvoda pomaže da se osjećamo dobro i samopouzdano, a to pojačava našu unutarnju snagu i povećava nam percepciju.

Yamamay ističe jedinstvenu poruku: ‘Svako tijelo lijepo je na svoj način, svaka žena ima svoj stil’ te bira različite žene koje predstavljaju ovu snažnu poruku – Saru Pagliaroli, Lorenu Duran i Aureliju De Medeiros. One predstavljaju kolekcije: Principessa, Primula, Sculpt, Space, Innergy i Orchidea, udobne i savršene za svaki oblik tijela, dok su Sculpt, Space i Innergy kolekcije izrađene od posebnih tkanina Eurojersey i LYCRA®.

Yamamay, još jednom, kroz ovu kampanju želi potaknuti prihvaćanje vlastitog fizičkog izgleda – drugačije je lijepo, cijenite sebe onakve kakvi jeste, živite zdrav život bez estetskog uzora koji trebate dostići, dajte sebi na vrijednosti iako se ne uklapate u određeni estetski model.

Najnoviju kolekciju pronađite u Yamamay trgovinama, na www.yamamay.com ili na BAZZAR.HR

Pročitajte još

Trendovi

Yamamay je dizajnirao odgovarajuće odjevne predmete za roditelje i njihovu djecu te za svakoga tko je obožavatelj ovih kultnih likova.

S modne piste

Novi Yamamay stil otmjen je i ženstven, ali istodobno praktičan, svestran i višenamjenski.

Trendovi

'Principessa Super Bra' inovativan je grudnjak bez žica, super prozračan, super rastezljiv i super udoban grudnjak s vrlo fleksibilnim krojem koji ističe oblik tijela...

Fashion report

Održive tkanine koje se koriste u ovim kolekcijama su: reciklirani poliamid, reciklirani poliester te Modal Lenzing™ koji je izrađen od ekološkog umjetnog vlakna, prirodnog...

Advertisement