Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

Sve je na vrijeme! Ne zaostaješ!

Ne zaostaješ. Nisi uranio. Sve je na vrijeme.

Od lansiranja svog videokanala 2016. godine, ima milijarde pregleda i stekao više od tri milijuna gledatelja širom svijeta. Svaka poruka i pouka Jaya Shettyja, indijsko-engleskog motivacijskog govornika, je vrlo jednostavna.

Donosimo vam jednu od njih.

Netko je diplomirao s 21, ali je čekao 6 godina da dobije dobar posao. Netko nije imao nikakvo obrazovanje, ali je postao milijarder s 21 godinu. Netko se vjenčao u 20-toj, ali se razveo 5 godina kasnije. Netko se vjenčao s 35, ali je pronašao pravu ljubav.

Ne zaostaješ. Nisi uranio. Sve je na vrijeme.

Vjeruj da si na pravom putu. Ne možeš uspoređivati svoj život sa životima drugih, zato što se svi krećemo drugačijim tempom. To što je netko dobio posao ili se vjenčao prije tebe ne znači da su oni bolji, uspješniji, talentiraniji ili više vrijedni ljubavi.

Svatko od nas zaslužuje ove stvari. Svi možemo ostvariti sve ovo, ako se dovoljno potrudimo. Ne promatraj puteve drugih kako bi odredio da je tvoja vremenska crta ispravna.

 

Jay Shetty

Više

Duh i tijelo

Za sreću su potrebni prijatelji, ljubav i plava boja

Drama Queen

Svrha poslovnog sastanka je pronalazak rješenja u kojem će obje strane biti zadovoljne ishodom

Duh i tijelo

Upravo ovih sedam životnih pravila može vas podsjetiti na što se trebate usredotočiti i gdje uložiti energiju kako biste mogli više uživati u životu.

Duh i tijelo

Nije neuobičajeno da ljudi cijeli život čekaju da počnu živjeti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.