Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Sve je spremno za INmusic #11!

Pred nama je novi INmusic festival i sve je spremno za 3 dana vrhunske glazbe i zabave. U ponedjeljak 20. lipnja u 16:30 otvaraju se vrata dugoočekivanog 11 izdanja festivala!

Pred nama je novi INmusic festival i sve je spremno za 3 dana vrhunske glazbe i zabave. U ponedjeljak 20. lipnja u 16:30 otvaraju se vrata dugoočekivanog 11 izdanja festivala! Prvi nastupi počinju u 17.00 sati, a nakon što se svijetla glavne pozornice ugase zabava se nastavlja na dance partijima na nekoliko lokacija na otoku Mladosti.
Na službenim stranicama festivala nalazi se i kompletna satnica kako bi posjetitelji mogli isplanirati svoje najbolje INmusic iskustvo. Tijekom sva 3 dana, 20., 21. i 22. lipnja, na INmusicu nastupit će niz sjajnih stranih i domaćih izvođača, a osim toga festival nudi i mnoštvo popratnih sadržaja. Svakog dana održava se po jedna monodrama u malenom festivalskom kazalištu INteatru, a posjetitelji će također moći pokazati svoj talent u sviranju Guitar heroa, karaokama i mnogim drugim aktivnostima.

Prvi kamperi već su se smjestili i udomaćili u prekrasnom festivalskom kampu smještenom na dva jarunska otoka otvorenom od petka, 17. lipnja. Neki od kampera su dugogodišnji gosti, a svake godine ima i sve više novih zaljubljenika u INmusic festival. Iako glazbeni program INmusica počinje tek sutra, kamperi se već sada zabavljaju uz razne aktivnosti i glazbu.

Sve ulaznice na festivalskom se ulazu mijenjaju za festivalske narukvice. Posjetitelji se mole da narukvice ne trgaju, režu ili na bilo koji način oštećuju jer tada prestaju biti važeće. Organizatori mole posjetitelje da se pridržavaju standardnih festivalskih pravila koja se nalaze na web stranici INmusic festivala te na poleđini ulaznice.

Zahvaljujući suradnji s OTP bankom Hrvatska na prostoru festivala omogućeno je beskontaktno i bezgotovinsko plaćanje, odnosno brzo dostupna kvalitetna i raznolika ponuda hrane i pića. Kako bi posjetitelji u svakom trenutku bili informirani što se na festivalu događa, pripremljene su i festivalske knjižice sa svim potrebnim informacijama, a dostupna je i festivalska aplikacija za mobilne uređaje.

Za nezaboravno jedanaesto izdanje INmusic festivala pobrinut će se Florence + The Machine, PJ Harvey, Gutterdämmerung featuring Henry Rollins, Jake Bugg, Skunk Anansie, The Kooks, Wilco, Django Django, Pennywise, The Coral, Yeasayer, Barns Courtney, Kawasaki 3p, Pat Thomas and Kwashibu Area Band, Orkesta Mendoza, Monoswezi, Shearwater, My Baby, FùGù Mango, The Bambi Molesters, Gustafi, Gretta, Chui, Žen i mnogi drugi!

Više

Duh i tijelo

Kako ne bismo uvijek bili previše ozbiljni, donosimo sarkastične zen misli koje će vam poboljšati život – i nasmijati vas.

Duh i tijelo

Je li samo jedna minuta dovoljna za smirenje duše i tijela?

Događanja

Nakon spektakularnog otvaranja i odličnog prvog tjedna Adventa u Klovićevim dvorima, na platou Gradec se sprema još jedno vikend ludilo.

Drama Queen

Sredovječna, debela i sama, pušem neku svjećicu na rođendanskom suhom kruhu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.