Sve što nam treba za savršeno ljeto

Vrijeme je da počnete s pripremama i nabavite sve što vam treba za bezbrižan odmor i opuštenost na plaži.

NUXE Sun linija predstavlja stručnu njegu za sunčanje, uz obilje glamura kako bi zaštita od sunca, povrh svega bila – bezbrižan ritual pun užitka. NUXE SUN proizvodi za zaštitu od sunca kombiniraju 4 filtera pažljivo odabranih zbog svoje učinkovitosti i izvrsne podnošljivosti svih tipova kože. SPF/UVA omjer ispunjava sve regulatorne zahtjeve. Osim toga, proizvodi sadrže i staničnu anti-age zaštitu koja je zasnovana na moćna tri biljna ekstrakta (ekstrakti riže i ružmarina te biljni prethodnik DNA) koji pružaju učinkovitu zaštitu od prijevremenog fotostarenja.

Proizvodi su nekomodogeni te ne sadrže alkohol i parabene. Uz to, zahvaljujući puderu iz sjemenki rogača, pružaju savršenu, dugotrajnu i glamuroznu preplanulost.

Slasni spoj slatke naranče, tahićanske gardenije i kokosa predstavlja istinski miris ljeta koji će zaokružiti osjećaj za sva osjetila.

Više o NUXE Sun linije pročitajte na: http://www.nuxe.hr/linije/nuxe-sun/

Nuxe mlijeko za zaštitu od sunca SPF 30 čeka jednu od vas! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #nuxesun
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 6. srpnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Random.org bira, a dobitnice se trebaju javiti u naš inbox. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica: Tamara Franjević