Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Uncategorized

Svileni detalji u nježnom zagrljaju baleta

U suvremenoj reinterpretaciji ljubavne priče potekle iz tradicije hrvatskog naroda prema kojoj su djevojke svojim zaručnicima-vojnicima vezivale oko vrata crveni rubac, odlično su se snašli baletni prvaci te bračni par Iva Vitić Gamiero i Guilherme Gameiro Alves.

Hrvatsko narodno kazalište i austrijski brend FREYWILLE pridružili su se kreativnim projektom proslavi obilježavanja godine prijateljstva Republike Austrije i Republike Hrvatske.

U Zagrebu je 14. listopada 1895.godine svečano otvoreno monumentalno kazalište u neobaroknome stilu koje su projektirali bečki arhitekti Ferdinand Fellner i Hermann Helmer, a 18.listopada se diljem Hrvatske i svijeta slavi Dan kravate.

Sinergijom ovih povijesnih činjenica u prostorijama HNK-a snimljen je mini-editorijal  posvećen ljubavi.

photo_by_Maja_Bota_3 photo_by_Maja_Bota_4 photo_by_Maja_Bota_5

U suvremenoj reinterpretaciji ljubavne priče potekle iz tradicije hrvatskog naroda prema kojoj su djevojke svojim zaručnicima-vojnicima  vezivale oko vrata crveni rubac, odlično su se snašli baletni prvaci te bračni par Iva Vitić Gamiero i Guilherme Gameiro Alves.

photo_by_Maja_Bota_7

U romantičnim prizorima nadahnutim nježnim dodirom i zagrljajem svile, predstavili su raskošne FREYWILLE marame i kravate autentičnog umjetničkog kolorita. Osebujne i divne svilene kompozicije, stvaraju se u bečkom ateljeu  po dvije godine. U tom složenom procesu  potrebni su mjeseci strpljivog ručnog  rada uz potpunu posvećenost detaljima kako bi se prve skice izrađene  gvaš tehnikom  pretvorile u  prava svilena umjetnička platna .  Poetskog kolorita  i bogato ukrašene zanosnim motivima, FREYWILLE marame i kravate odraz su inspiracije  najljepšim ljudskim emocijama te remek-djelima velikana slikarstva.

photo_by_Maja_Bota_13

Do kraja listopada odabrane marame  iz FREYWILLE umjetničkih kolekcija bit će snižene 20%.

Za dodatne informacije o FREYWILLE modnim dodacima posjetite Preradovićevu 2  u Zagrebu , FREYWILLE Online Boutique na http://shop.freywille.com/hr/  ili  Facebook stranicu Freywille Zagreb.

Ne propustite

Trendovi

Proučavajući njezinu povijest i simboliku, otkrivamo tajne zbog kojih crvena boja postaje središnji junak umjetničkih remek-djela, revolucija, modnih trendova  i najljepšeg nakita.

Fashion report

Zaručnički prsten je mnogo više od „još jednog komada  nakita“.

Fashion report

Nikad romantičniji, nježan cvjetni print pokazao se idealan za spajanje nespojivog.

Trendovi

Jarke i odvažne boje imaju moć uljepšati svaki dan, potiču pozitivne emocije i dobro raspoloženje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.