Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Svjetski dan posvojenja

ADOPTA je ove godine jedan od ambasadora Svjetskog dana posvojenja i poziva sve koji podržavaju posvojenje da se pridruže na simboličan način, crtanjem smješka na dlan.

ADOPTA – udruga za potporu posvajanju obilježava Svjetski dan posvojenja 9. studenog. Cilj ovog globalnog pokreta je podići svijest o posvojenju i raznim temama vezanim uz djecu, obitelji i sustave podrške.

ADOPTA je ove godine jedan od ambasadora Svjetskog dana posvojenja i poziva sve koji podržavaju posvojenje da  se pridruže na simboličan način, crtanjem smješka na dlan, te postavljanjem fotografije dlana sa smješkom na facebook stranice ADOPTE uz haštag #adopta, #posvojeniadopta, #svjetskidanposvojenja i #worldadoptionday. Crtati mogu svi i na različitim mjestima, s obitelji, prijateljima, u vrtićima, školama.

Iako je posvojenje općenito dobro prihvaćeno u hrvatskom društvu, postoji mnogo tema  o kojima se nedovoljno razgovara. Ovo je prilika da se otvore teme vezane uz posvojenje, ali i da se slavi posvojiteljska zajednica i njihove obitelji.

Ne propustite

Duh i tijelo

10 važnih stvari koje često ne cijenimo dovoljno.

Drama Queen

S nekima bih nešto i odradila, a s nekima ne bih.

Zanimljivosti

Ana Vorkapić, dizajnerica i fotografkinja, uživa u fotografiji, voli izazove i uvijek je spremna na suradnju i dogovor…

Život u dvoje

Žrtvuje se za vas i ne želi vas promijeniti – on je onaj Pravi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.