Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Svojom novom kapsula kolekcijom, Yalea odaje počast Fridi Kahlo

Poput Fride Kahlo, ona predefinira koncepte ženstvenosti i želi inspirirati generacije žena da teže autentičnosti, osobnoj snazi i aktivnom sudjelovanju u društvu

Žena koja je uspjela ostaviti trag ne samo svojom umjetnošću, koja ju je učinila svjetski poznatom, već i svojim jedinstvenim i ikoničnim stilom, koji nadmašuje sve trendove. Baš kao Yalea, koja je od svog početka željela ispričati priču o ženama podržavajući njihovu slobodu izbora, potičući njihov talent i promovirajući njihovu ljepotu i individualnost.

Yalea je kreirala četiri nova modela koji odišu njezinim karakterističnim stilom i živopisnom estetikom. Odabir materijala, sofisticirani dizajn i pažljiva obrada detalja razlikuju ovu kolekciju koja govori srcima žena, čineći je posve jedinstvenom. Poput Fride Kahlo, ona predefinira koncepte ženstvenosti i želi inspirirati generacije žena da teže autentičnosti, osobnoj snazi i aktivnom sudjelovanju u društvu.

Frida Kahlo uvijek je patila fizički, ali je život voljela žestoko, ostajući snažno vezana uz njega. Voljela je svijet i prirodu, voljela je Meksiko i sve što je imao ponuditi, oživljavajući ga na naivan, ali svakako energičan način na svojim platnima: ukusno voće, živahne boje i prije svega svježe cvijeće, koje postaje stilski motiv s uzorkom cvijeta koji sjaji na krilcima svakog modela. Vrh krilaca, oblikovan poput kista, simbol njezinog života i rada, također postaje simbolom koji predstavlja Fridin umjetnički opus.

Rafiniranost estetskih detalja i harmonija oblika kombiniraju se s visokom kvalitetom materijala i preciznom tehničkom izradom. Jedan primjer je most i prednja gornja fronta nekih stilova koji reproduciraju ikonične Fridine obrve, naglašavajući njezin osobni stilski izbor, čin bunta protiv kulturnih i društvenih očekivanja povezanih s ulogom žena. Različite karakteristike ove umjetnice, LJEPOTA, BUNT, JEDINSTVENOST i SNAGA, postaju imena za dva sunčana i dva dioptrijska stila naočala te njen potpis, vidljiv s unutrašnje strane prozirnih krilaca. Kao i u njezinim djelima, paleta boja u kolekciji je intenzivna i hrabra s crnom, tamnosivom i bijelom kombiniranom s jakim potezima kista žute, crvene, ljubičaste, tamnozelene i ružičaste, u balansu blokova boja i prozirnosti, odabranih kako bi istaknuli i uokvirili ženska lica bez skrivanja.

SYA174/V/W​

Sunčane naočale od acetata s niskim, geometrijskim prednjim dijelom. Prozirna krilca otkrivaju jezgru i karakterističan natpis riječi BEAUTIFUL vidljiv s unutrašnje strane. Krajevi krilaca simboliziraju pravu posebnost stila: na lijevoj strani ikonični Yalein monogramski logo, a na desnoj Frida Kahlo kist za slikanje.

Dostupne su u tri verzije: osnovnoj s cvjetnim uzorkom na jezgri, ‘V’ verziji s vanjskim cvijetom i ‘W’ verziji s cvijetom na krilcu, obogaćene ikoničnim simbolom spojenih obrva na prednjem dijelu.

SYA175/V/W​

Sunčane naočale od acetata sa širokim, modernim prednjim dijelom. Transparentna krilca otkrivaju jezgru i karakterističan natpis riječi REBEL vidljiv s unutrašnje strane. Krajevi krilaca simboliziraju pravu posebnost stila: na lijevoj strani ikonični Yalein monogramski logo, a na desnoj Frida Kahlo kist za slikanje.

Model je dostupan u tri verzije: osnovnoj s cvjetnim uzorkom na jezgri, ‘V’ verziji s vanjskim cvijetom i ‘W’ verziji s cvijetom na krilcu, obogaćene ikoničnim simbolom spojenih obrva na prednjem dijelu.

VYA172/V/W​

Dioptrijski model od acetata sa širokim, zaobljenim prednjim dijelom. Transparentna krilca otkrivaju jezgru i karakterističan natpis riječi UNIQUE  vidljiv s unutrašnje strane. Krajevi krilaca simboliziraju pravu posebnost stila: na lijevoj strani ikonični Yalein monogramski logo, a na desnoj Frida Kahlo kist za slikanje.

Model je dostupan u tri verzije: osnovnoj s cvjetnim uzorkom na jezgri, ‘V’ verziji s vanjskim cvijetom i ‘W’ verziji s cvijetom na krilcu, obogaćene ikoničnim simbolom spojenih obrva na prednjem dijelu.

VYA173/V/W

Dioptrijski model od acetata sa suvremenim, kvadratnim prednjim dijelom. Transparentna krilca otkrivaju jezgru i karakterističan natpis riječi STRONG vidljiv s unutrašnje strane. Krajevi šiljaka simboliziraju pravu posebnost stila: na lijevoj strani ikonični Yalein monogramski logo, a na desnoj Frida Kahlo kist za slikanje.

Dostupne su u tri verzije: osnovnoj s cvjetnim uzorkom na jezgri, ‘V’ verziji s vanjskim cvijetom i ‘W’ verziji s cvijetom na šiljku, obogaćene ikoničnim simbolom spojenih obrva na prednjem dijelu.

Modeli iz kapsula kolekcije dostupni su u maloprodajnoj mreži De Rigo partnera:

Optika Anda i Livision optika.

Ne propustite

Trendovi

FASHION&FRIENDS  za vas ima idealna rješenja.

Zanimljivosti

Istakni svoj jedinstveni stil uz orginalne TOCO tenisice

Trendovi

Uz ovih pet fashion komada, uvijek ćete imati bazu za stvaranje različitih outfita za razne prigode.

Trendovi

Poznati domaći brend DeLight, uvijek je prva stanica kada su u pitanju odijela.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.