Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Putovanja

Svpetrvs hoteli pozivaju vas na Voi’Sa festival

Navikla na vrhunske glazbene poslastice publika Voi’Sa festivala sedmu će se godinu okupiti na poznatoj supetarskoj plaži Acapulco, a pažljivo popunjen dnevni i noćni program neće izostati niti ovaj put.

Navikla na vrhunske glazbene poslastice publika Voi’Sa festivala sedmu će se godinu okupiti na poznatoj supetarskoj plaži Acapulco, a pažljivo popunjen dnevni i noćni program neće izostati niti ovaj put.

Kao najbolji uvod u Voi’Sa festival i produljeni vikend, u četvrtak 4. kolovoza nastupit će domaći Jinxi, koji su nakon dugih 17 godina ponovo na Braču. Petak 5. kolovoza u znaku je hip-hopa, reaggea, housea, duba, soula, funka, grimea – sve upakirano u jedan set iskusnog ruskog DJ Vadima koji scenom vlada već dva desetljeća. Festival će doživjeti vrhunac u subotu, 6. kolovoza, kada nastupa DJ The Reflex. Radi se o Francuzu Nicolasu Laugieru, jednom od najpoznatijih remixera disco glazbe.

Voi'Sa - 05

Dnevni program i potpora headlinerima prepušteni su domaćim snagama među kojima su Eddy Ramich, Tomo Ricov, Jakir’s, Banana Zvuk, Hrwoe, Funkytrain, Demos, Scarhead, Nino, D-Gree, Sensini, Škvorc, Ivan Dudda, Bocca Sotisfunk te Kid Va. Od 27. srpnja karte se mogu kupiti u turističko- informativnom centru TZ Grada Supetra ili na ulazu  na festival. Karta za sva tri dana festivala stoji samo 160 kuna, dok je za jednodnevnu kartu za četvrtak potrebno izdvojiti 75 kuna, a za petak ili subotu 60 kuna. Do Voi’Sa festivala uistinu je jednostavno doći, trajekti iz Splita i natrag voze svakih 45 minuta od pet ujutro do ponoći.

Voi'Sa - 04

Svi poklonici urbane glazbe koji za smještaj odaberu Svpetrvs hotele, službenu hotelsku kuću Voi’Sa festivala, doživjet će novu dimenziju ljeta. Bez obzira odlučite li se za Waterman Svpetrvs Resort, Hotel Osam adults only ili kamp Waterman Beach Village, neopterećeno ćete uživati u odmoru punom zabave i doživljaja uz vrhunsku eno-gastro ponudu. Osim toga, posjetiteljima Voi’Se za vrijeme trajanja festivala u kampu Waterman Beach Village osiguran je prostor za šatore uz popust na redovnu cijenu.

Više

Zanimljivosti

Ljetni mjeseci idealni su za opuštanje na najljepšim domaćim plažama, uživanje u omiljenim ljetnim koktelima, odlaske na glazbene festivale i zabave u beach barovima...

Putovanja

Na dvadesetak kilometara od Milne nalazi se pustinja Blaca, jedan je od najljepših spomenika životu na otocima u cijeloj Dalmaciji koji rado posjećuju i...

Putovanja

Turistički djelatnici u Bolu trenutno postižu oko 50% prošlogodišnjeg turističkog prometa.

Putovanja

Brač je otok kamena, maslina i vrhunskog maslinovog ulja, atraktivnih plaža, prekrasne prirode i opuštenog životnog stila, a Supetar njegovo prvo mjesto krenete li...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.