Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Tabu ili? Pronađite njegovu P-točku

Priuštite svojem muškarcu najveći orgazam u životu

Unatoč svim našim naporima erogene zone još uvijek predstavljaju pravu misteriju. I dok o G-točki, koja se nalazi na rubu stidne kosti kod žena, stručnjaci, ali i laici bruje na sve strane, P-točka još je neistraženo područje.

Naime,  prostatu mnogi smatraju ekvivalentom G-točke, a upravo njezino stimuliranje može dovesti do još spektakularnijeg orgazma u muškaraca.

Kako pojačati orgazam?

Iako je znanstvena veza između ova dva mjesta relativno labava, razine užitka koju osjećaju žene tijekom stimuliranja G-točke i grandiozni orgazam koji slijedi nakon podraživanja P-točke vrlo su blizu. Prema istraživanju dr. Desvauxa muškarci koji su isprobali sve mogućnosti P-točke svjedoče o izvantjelesnom iskustvu popraćenom jakim, dubokim orgazmom.

P-točka, odnosno prostata, je vrlo osjetljiv organ nalik ženskoj G-točki i može ga se dosegnuti samo kroz anus. Funkcija prostate je proizvodnja spermija, no ona je istovremeno za mnoge muškarce i izvor seksualnog užitka jer se nalazi na živčanim putovima između mozga i penisa. Tako dodirivanjem prostate i penisa u isto vrijeme možete svojem muškarcu pružiti intenzivan osjećaj užitka. Štoviše, anus je sam po sebi erogena zona jer je analna šupljina bogata osjetljivim živčanim završecima.

Stimulacija P-točke

Kako biste uzbudili svojeg muškarca morat ćete proći kažiprstom kroz sfinkter prema mjehuru te pronaći malu glatku izbočinu – prostatu. P-točka vrlo je lako dostupna, a prepoznat ćete je po mekoj teksturi. Stimulaciju prostate najbolje je započeti laganim kružnim pokretima, a ako vam nije strana uporaba seksualnih igračaka podraživanje možete izvesti i pomoću dilda.

Tabu ili?

U praksi i znanosti ovu vrstu stimulacije ne spominju često. Mnogi nagađaju kako to može biti povezano s tabuom stvorenim oko same analne penetracije i asocijacijama na homoseksualizam što je sasvim besmislenom jer dok razbijete glavu s predrasudama propuštate predivno seksualno iskustvo.

Ne propustite

Život u dvoje

Važno je znati da partnerska terapija nije čarobni štapić. Ona zahtijeva puno rada i predanosti oba partnera.

Darivanje

Prvi naslov iz serijala Sestre Lyndon podsjeća nas zašto je Julia Quinn proglašena suvremenom Jane Austen.

Seks i osjećaji

Kada govorimo o rodovima ili seksualnim orijentacijama, danas postoje mnoge, što nije čudno da značenja nekih može zbuniti.

She Book Club

Tajne i iskušenja autorice Anne Harrington drugi je roman u seriji Tajni život hodajućih nevolja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.