Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

‘Tajna mladosti’ Hollywooda, ®, stigao je i u Hrvatsku

SpermidineLIFE® proizvode možete pronaći na web shopu ljekarne Vaše zdravlje, dok novosti o brandu možete pratiti putem Instagram profila Genoaza.

Od postanka čovječanstva, ljudi su uvijek težili vječnom životu i pronalasku načina kako bi upravo to postigli. Danas san nije samo dugovječnost, već stariti na zdrav način i očuvati mladolikost što je moguće duže. Austrijski znanstvenici iz tvrtke The Longevity Labs došli su do otkrića s kojima bi ovi snovi mogli postati stvarnost. Sinonim za regeneraciju stanica, usporavanje starenja i očuvanje prirodne ljepote utemeljen je na znanosti, jer je SpermidineLIFE® posebno formuliran kako bi potaknuo autofagiju.

Sportska liječnica i znanstvena savjetnica tvrtke The Longevity Labs, Dr. Yurth objašnjava što zapravo SpermidineLIFE® radi u našem tijelu: ‘‘Spermidin potiče stanice tijela da se same razgrađuju i ponovno obrađuju vlastite pogrešne sastojke. Stanični otpad praktički se reciklira. Taj prirodni proces, poznat i kao autofagija, usporava se s godinama, što dovodi do značajnog starenja tijela i povećane osjetljivosti na bolesti.”

2020. godine hollywoodske zvijezde su na dodijeli Oscara u svojim poklon vrećicama prvi puta dobili SpermidineLIFE®, a od tada je upravo ovaj proizvod sinonim za mladost i javna tajna u Hollywoodu. SpermidineLIFE® doprinosi ljepoti kože i kose, ali i cjelokupnom zdravlju organizma i vitalnosti kojoj svi toliko težimo. Ono što SpermidineLIFE® čini posebnim je činjenica da on nije samo proizvod koji obećava mladenački izgled, već usporavanjem starenja na prirodan način održava vitalnost i dugovječnost. Ono za čime žude sve zvijezde u Hollywoodu su proizvodi koji će pružiti rezultate bez kompromisa na prirodnosti, a ovaj proizvod pruža prirodnu obnovu stanica.

Jedan od najjačih genetičara na svijetu, dr. David Sinclair, i sam koristi SpermidineLIFE® proizvode te je u savjetodavnom odboru tvrtke The Longevity Labs.

Spermidin se može pronaći u hrani poput zrelog sira, gljivama, grahu, leći, orašastim proizvodima, a najbitnije – u klicama pšenice, odakle dolazi austrijski spermidin.

Upravo ovaj revolucionaran proizvod došao je i u Hrvatsku, a sve SpermidineLIFE® proizvode možete pronaći na web shopu ljekarne Vaše zdravlje, dok novosti o brandu možete pratiti putem Instagram profila Genoaza.

Ne propustite

Darivanje

Eau Thermale Avène i u ovoj godini nastavlja s  inovacijama koje oduševljavaju sve skincare entuzijaste.

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Zanimljivosti

Otkako su holivudske zvijezde 2020. u svojim „goody bagovima“ na dodjeli Oscara dobile upravo ovaj izvor mladosti, spermidineLIFE® postao je javna tajna u Hollywoodu.

Beauty report

Dr. Grandel Ampoule Favorites Box by Marina sadrži 3 ampule Hyaluron at Night, 2 ampule Contour Lift i 2 ampule Retinol.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.