Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Tajna nošenja prstena na desnoj ruci

Ako ste još uvijek u potrazi za savršenom kombinacijom prstenja za svoju desnu ruku, predlažemo da inspiraciju potražite u ovom članku.

Osim očite estetske privlačnosti, prstenje nosi brojna simbolična značenja pripisana tradicijom, običajima ili kulturama. Postoje stotine razloga zašto volimo prstenje. No, prsten je jedan od onih komada nakita koji nam omogućuje da uz njega vežemo i individualne, emotivne priče, poput priče o obiteljskom prstenu koji se prenosi generacijama, zaručničkom ili vjenčanom prstenu. Možda postoji i prsten koji nas podsjeća na neko daleko putovanje ili osobno postignuće.

Primjerice, žene u Americi za vrijeme prohibicije 1920-ih su uz svoje glamurozne odjevne kombinacije nosile velike komade nakita, a posebna pažnja se pridavala prstenu na desnoj ruci koji je bio uvijek u nekim upečatljivim bojama ili oblicima, te simbol njihove neovisnosti. I danas prstenje na desnoj ruci za mnoge žene predstavlja suptilan način samoizražavanja pa ga, vođene kreativnošću i osobnim stilom, mogu raspoređivati i nositi u raznim oblicima ili bojama bez strogih pravila.

Jedinstvenost FREYWILLE prstenja

Ako ste još uvijek u potrazi za savršenom kombinacijom prstenja za svoju desnu ruku, predlažemo da inspiraciju potražite u najljepšim kolekcijama nakita FREYWILLE.

Za sve one koji vole umjetnost, ove savršene kreacije od emajla, ručno su oslikane motivima nadahnutim najljepših umjetničkih djela Gauguina, Van Gogha, Klimta, Hundertwassera, Muche i Moneta. Zaljubljenici u putovanja i različite kulture mogli bi pronaći svojeg favorita u FREYWILLE prstenju iz kolekcija Passionate Russia, Vibrant Sicily ili Pharaoh.

FREYWILLE prstenje privlači pažnju jedinstvenim, profinjenim dizajnom i nevjerojatnim kombinacijama sjajnih boja, te se savršeno uklapa u sve odjevne kombinacije. Kreiranje jedne kolekcije podrazumijeva i do dvije godine detaljnog istraživačkog rada, izradu brojnih skica pri čemu bečki umjetnici nadahnuće traže u remek-djelima majstora slikarstva, ali istovremeno u njih nastoje utkati djelić osobnosti svih predivnih, snažnih i emancipiranih žena.

Za dodatne informacije o FREYWILLE nakitu možete posjetiti FREYWILLE. Online Boutique na http://shop.freywille.com/hr/  ili Facebook stranicu  FREYWILLE Zagreb .

 

Ne propustite

Trendovi

Proučavajući njezinu povijest i simboliku, otkrivamo tajne zbog kojih crvena boja postaje središnji junak umjetničkih remek-djela, revolucija, modnih trendova  i najljepšeg nakita.

Fashion report

Zaručnički prsten je mnogo više od „još jednog komada  nakita“.

Fashion report

Nikad romantičniji, nježan cvjetni print pokazao se idealan za spajanje nespojivog.

Fashion report

Dok nas tople zrake sunca miluju, a ljetni povjetarac zove na druženje, vrijeme je da prihvatimo sezonu uživanja i bosonogih avantura. Kako bolje ljetnom...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.