Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
seks
seks

Seks

Tajne seksualno zadovoljnih parova

7 savjeta za održavanje strasti u ljubavnoj vezi.

Mnoge žene slušaju svoje prijateljice i poznanice i zavide im na njihovom uzbudljivom seksualnom životu, ali činjenica je da nitko ne zna što se zapravo događa iza zatvorenih vrata nečije spavaće sobe. Na početku veze odličan seks gotovo uvijek je pravilo, ali mjesta za zadovoljavajući seksualni život ima i u rutini u koju s vremenom zapadne svaka veza. Sretni parovi, osim međusobne ljubavi, mogu imati i savršeno zadovoljavajući seksualni život, a mi vam otkrivam tajne seksualno zadovoljnih parova.
  • Međusobno povjerenje
Povjerenje je ključ svakog odnosa, a ako par ima problema u vezi, to će se negativno očitovati i u seksualnom životu. Međusobno povjerenje počinje se graditi izvan spavaće sobe, a ako partneri vjeruju jedno drugome, bit će im lakše opustiti se ‘među plahtama’.
  • Dobra komunikacija
Iako bi većina žena željela da ih partner razumije bez riječi, bez dobre komunikacije često je nemoguće imati zadovoljavajući seksualni život. Dio seksa je i međusobno upoznavanje i istraživanje partnerovih želja i potreba, a bez otvorene komunikacije, teško je znati što osoba želi.
  • Planiranje seksa
Iako planiranje seksa zvuči čudno, kao planiranje poslovnog sastanka ili pregleda kod liječnika, u zaposlenom i ispunjenom radnom tjednu često ispada da su potpuno zanemareni intimni trenuci s partnerom. Redovit seks važan je za održavanje strasti u vezi, a unaprijed određen dan neće uništiti spontanost trenutka, već unijeti dozu uzbuđenja. One dane prije zakazanog druženja u krevetu možete shvatiti kao vrstu predigre.
  • Eksperimentiranje
Parovi u dugogodišnjim vezama često se žale da im je seks postao rutina. Kako bi spriječili pojavu dosade u seksualnom životu, sretni parovi znaju da moraju dopustiti i eksperimentiranje. Ako uvijek vodite ljubav na istom mjestu, u istom položaju i istim redoslijedom, naravno da će vam dosaditi. Probajte seks na brzaka, u kadi, pod tušem ili na kuhinjskom stolu, a ponekad možete unajmiti sobu u hotelu ili otputovati izvan grada.
  • Zaključavanje vrata spavaće sobe
Kod parova koji imaju djecu, u trenucima kada žele biti nasamo, često se javlja psihološka barijera. Želite li se posvetiti svom partneru, stavite djecu na spavanje i zatvorite vrata spavaće sobe. Ako ne želite zaključavati vrata sobe, naučite djecu da uvijek kucaju prije nego što uđu u sobu. Tako ćete biti sigurniji i lakše se opustiti.
  • Izbjegavanje izlika
Glavobolja je možda najpoznatija ženska isprika za odbijanje seksa, a osim nje mnogi parovi koriste umor, stres i ostale isprike. Mnogi zaboravljaju da maženje, ljubljenje i seks imaju mnoge zdravstvene prednosti koje su dovoljan razlog da seks bude jedan od prioriteta u vezi. Seks olakšava bolove i potiče proizvodnju hormona oksitocina koji povezuje partnere.
  • Briga o svom izgledu
Biti u stabilnoj vezi ne znači da možete prestati brinuti o vlastitom izgledu. Ljudi koji se osjećaju fizički loše, umorno, bolesno i s manjkom energije, počinju biti manje zainteresirani za upuštanje u seksualne aktivnosti. Brinite o svom izgledu, ne samo zbog partnera, nego i zbog sebe.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Zanimljivosti

Srećom, ‘’normalno’’ i vanilla nikad nije obuhvaćalo više stvari nego sada.

Život u dvoje

Odavno je poznata ona da žene žele više nego što im treba, a muškarci daju manje nego što bi mogli.

Seks i osjećaji

Netko će se pohvaliti i pretjerati u brojanju pričajući lude lovačke priče, dok će drugi umanjiti “štetu” i skriti se iza nekog jednoznamenkastog broja.

Beauty report

Tenu daje svježi izgled i zaglađuje kožu, a najbitnije – vlaga se dugoročno pohranjuje u dubini kože.

Advertisement