Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
specijalizacija
specijalizacija

Dobar posao

Tajnica novog doba – Vrhunska tajnica

Konferencija je zamišljena tako da poslovnim tajnicama, ali i drugim poslovnim ženama omogući stjecanje novih znanja i vještina koje će ih osnažiti na mentalnoj i tjelesnoj razini i pomoći im da privatno i poslovno budu uspješnije.

Suvremeni svijet pred poslovne tajnice stavlja velike izazove. Da bi u svom poslu bile uspješne, potrebno je da se osobno i profesionalno razvijaju. Zahvaljujući brizi za svoje mentalno i tjelesno zdravlje, bit će vitalnije, bolje će se osjećati i imati više energije zbog čega će profitirati na privatnom i poslovnom planu.

Mapa znanja organizira konferenciju Tajnica novog doba – Vrhunska tajnica, 6. i 7.srpnja 2017. u hotelu International u Zagrebu.

Ova je konferencija zamišljena tako da poslovnim tajnicama, ali i drugim poslovnim ženama omogući stjecanje novih znanja i vještina koje će ih osnažiti na mentalnoj i tjelesnoj razini i pomoći im da privatno i poslovno budu uspješnije.

Sanja Gomuzak, bivša poslovna tajnica, a sadašnja direktorica tvrtki Heraklea i Sofis savjetovanje, govorit će o tome kako uspješno komunicirati u timu, kako vladati osjećajima i svojim reakcijama, kako reći NE i izbjeći otpor i svađu sa sugovornikom te kako dati povratnu informaciju kada netko ne ispunjava svoje zadatke.

Sanja Plavljanić-Širola iz Sretnog dana otkrit će neke od tehnika koje mogu pomoći u ostvarenju poslovnih želja i ciljeva, a Tanya Dimitrova, bugarska veleposlanica u Republici Hrvatskoj, govorit će o strategijama napredovanja i osmišljavanja karijernog plana.

O tome kako naši obrasci komuniciranja utječu na naš odnos s partnerom, kako se reflektiraju na našu komunikaciju sa šefom, kolegama ili podređenima te kako ih prepoznati i promijeniti radi poboljšanja komunikacije u privatnom i poslovnom okruženju govorit će psihoterapeutkinje dr. Jasna Burnać Štefok i Božena Razlog.

Andrijana Rožman govorit će o osobnim financijama.  Sanja Dajak Matanović iz Kredence zdravlja sve će sudionice podsjetiti na to koliko je za kvalitetu privatnog, a zatim i poslovnog života važno brinuti se o vlastitom zdravlju, pravilno se hraniti i baviti tjelesnom aktivnosti, a dr. Sanja Toljan iz Poliklinike Orlando, liječnica s dugogodišnjim iskustvom u uravnoteživanju hormona, otkrit će neke jednostavne načine na koje se može postići hormonska ravnoteža i zauzvrat se osjećati dobro, biti pun energije i samopouzdanja, što je kamen temeljac svakog uspjeha.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na web stranici Mape znanja.

 

Ne propustite

Financije

Jeste li znali da se financijska pismenost uči od malena? Saznajte kako svoje dijete naučiti vještini pametnog upravljanja novcem!

Obitelj

Holistički pristup, učenje uz igru, suvremene pedagoške metode – novootvorena Osnovna škola Centar jedina je privatna škola u Zagrebu koja prati redovni kurikulum Ministarstva...

Duh i tijelo

Edukacija i učenje od malih nogu pomažu u izgradnji moralnih vrijednosti i intelektualni vještina.

Duh i tijelo

Korijenska čakra je kao temelj za kuću u kojoj živimo.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.