Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Ana Vladusic
Ana Vladusic
Ana Vladusic

Trendovi

Teamwork makes the dream work: Joolz oduševio roditelje novim modnim edicijama kolica

Ove sezone, na tradicionalnom druženju s Joolz ambasadorima,  predstavljene su dvije nove edicije u Joolz obitelji.

Kada se roditelji osjećaju sigurno i  opušteno u svojoj novoj ulozi, roditeljstvo postaje posebna super moć. Baby Center i Joolz su brendovi običnih roditelja, roditelja koji će učiniti sve za svoje dijete. Teamwork makes the dream work moto je nove ograničene edicije kolica kojom brend Joolz  želi osnažiti i podržati novu generaciju roditelja,  dati im samopouzdanje i prostor da uživaju u roditeljstvu bez straha jesu li odabrali najbolji proizvod. Ove sezone, na tradicionalnom druženju s Joolz ambasadorima,  predstavljene su dvije nove edicije u Joolz obitelji. Tako je model Joolz Geo³ predstavio zanimljivu suradnju s nizozemskim high street brandom Filling Pieces, dok su omiljena Joolz Aer+ kolica osvježena novim modnim dezenom – Chic renaissance.

Maša Zibar

Novi Joolz x Filling Pieces Geo³  – ograničena edicija

S Joolz Geo3 uživat ćete s djetetom bilo da se skitate gradskim ulicama ili prirodom. Cjelogodišnja zaštita u košari i veliki kotači čine terensku vožnju potpuno udobnom. Najjača i najprostranija dječja kolica Joolz spremna su rasti s vašom obitelji i nude ogromne mogućnosti proširenja. Pri kupnji dodataka možete ga brzo promijeniti u duo verziju za dvoje djece različite dobi.

Uz to ima i najveću košaru za kupovinu na tržištu, koja ima teret nosivosti do 15 kg. Osim ručno izrađenih zakrpa, svaki sa svojom pričom, koristile su se održive tkanine iz recikliranih PET boca. Dizajnerski izvezen upravljač od umjetne kože čine ovaj Geo³ jedinstvenim. Osim svijetlo smeđih kotača (koji su inspirirani Filling Pieces tenisicama), dobivate i prave odgovarajuće tenisice Fill Pieces za malog putnika ovog ograničenog izdanja kolica.

Joolz Aer+ Chic renaissance – modno putovanje može početi

Uz Joolz Aer putujete na najlakši mogući način. Sa samo 6 kilograma, laka su za nošenje preko ramena, dok su vam ruke slobodne za brigu i držanje djeteta. U trenutku kada ih trebate, u samo nekoliko sekundi, slažu se u udobna kišobran kolica. Vrhunskog dizajna osiguravaju odličnu prozračnost i dovoljno prostora za potrepštine koje nosite sa sobom. Sada dolaze i s prostranom i udobnom košarom za kolica Joolz Aer +, a dodatak omiljenom modelu je nova ljetna boja. Riječ je o crnom leopard printu i jacard tehnici izrade. Tako je ljetna modna edicija dodatno naglasila svestranost ovog laganog, a ergonomski besprijekornog Joolz AER+ modela. Ovaj poseban paket uključuje kolica Joolz AER+, organizator, kišni pokrivač i putnu torbicu.  

Jedna kolica, jedno drvo! Plastika je reciklirana, a karton je odlična igračka! I prenosiva desetogodišnja garancija!

Jeste li znali da na hrvatskom tržištu imamo ekološki osviještena i elegantna kolica te vrhunske dodatke koji pomažu roditeljima na njihovom putu? Kod dizajna Joolz kolica, pa i najmanjeg dijela, koriste se održivi, organski i izdržljivi materijali. Svako dijete zaslužuje odrastati u zdravom svijetu, zbog čega  Joolz, za svaka prodana kolica, posadi jedno drvo. Dok vaša beba izrasta u prekrasno ljudsko biće, vaše stablo raste u jednoj od prekrasnih šuma  Kolumbije.

Umjesto da plastične boce bacamo, recikliramo ih u lijepe, korisne stvari. Pretvaranjem stare reciklirane plastike u održive tkanine, Joolz stvara ljepši svijet za buduće generacije. Pakiranje Joolz proizvoda je još zanimljivije. Velike i male kartonske kutije mogu se višestruko iskoristiti – prvo raspakirate svoja kolica, a zatim ih pretvorite u kućicu za ptice, sobove ili svjetiljku. Nemojte bacati ambalažu. Pretvorite je u nešto posebno, učite djecu kako je  recikliranje bolje za okoliš, a i koliko je truda i radosti utkano u nešto što napraviš vlastitim rukama.

Sva su Joolz kolica elegantna, ergonomska, visoko kvalitetna, laka za sklapanje i rukovanje. I naravno, pružaju visoku razinu udobnosti koja savršeno odgovara bebinim potrebama. Uz to, nudimo vam desetogodišnje jamstvo koje je prenosivo. Jednostavno registrirate svoja nova Joolz kolica u roku od šest mjeseci od kupnje i spremni ste uživati u bezbrižnoj šetnji.

Ova i ostala kolica možete isprobati u  Baby Center trgovinama, ponudu i akcije za članove kluba Baby Center možete provjeriti ovdje.

Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima, nagradnim igrama  kao i tekućim aktivnostima.

Više

Dobar posao

Nezavisno istraživanje međunarodne organizacije ICERTIAS sa sjedištem u Švicarskoj, pokazuje da građani Hrvatske smatraju da im najbolji omjer cijene i kvalitete u Hrvatskoj, kada...

Savjeti stručnjaka

Nedostatak sna kod djece utječe i na njihove motoričke sposobnosti, te su sklonija nezgodama i ozljedama.

Obitelj

Igra pretvaranja ili igra uloga iziskuje mnogo kreativne energije – djece i roditelja.

Obitelj

Pozivamo vas na Happiest baby školicu za roditelje – ciklus online radionica koje odgovaraju na izazove roditeljstva i potrebe beba u prvim mjesecima i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.