Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

TEN22: Novi zagrebački dnevni bar za uživanje u kavi, koktelima i dobroj glazbi

TEN22 na adresi Smičiklasova 22 otvoren je u prosincu od ponedjeljka do petka od 08:00 do 22:00 i subotom od 10:00-22:00.

Streetwear brand Zagreb Social Club koji već dvije godine ima svoj showroom na početku popularnog Zagreb Design Districta u Smičiklasovoj 22 jučer je otvorio vrata novog prostora, smještenog odmah ulaz do.

“Od kako smo krenuli sa Zagreb Social Club pričom uvijek su nas pitali: ”A gdje je tu klub?” Odgovor na to pitanje je upravo naš novi projekt TEN22, zamišljen kao dnevni bar u kojem gosti mogu uživati u specialty kavi, koktelima i prvenstveno dobroj glazbi. Šta znači dnevni bar? Znači da nakon što završi radni dan mi počinjemo s našim popodnevnim programom koji traje do 22 sata, a sastoji se od najboljih domaćih i regionalnih DJ-a, isto tako gostujućih miksologa u suradnji s našim stalnim timom kojeg vodi Josipa Crneković” rekao je Ali Mirza Mulabegović, kreativni direktor projekta.

Ali Mirza Mulabegovic i Damjan Rudez
Ali Mirza Mulabegović i Damjan Rudež

Interijer prostora potpisuje Jelka Margarita Bogdanić, a vizualni identitet Lada Kušec Deči. “Željeli smo naše dugogodišnje iskustvo u noćnom životu obogatiti s idejama mladih kreativaca i mislim da se to pokazala kao uspješna formula, jer smo dobili prostor koji je drugačiji i ne odaje dojam da je bar, već više opuštajuće mjesto za druženje, a upečatljiv vizualni identitet ga prati i obogaćuje” zaključuje Ali Mirza Mulabegović.

Ali Mirza Mulabegovic i Damjan Rudez
Ali Mirza Mulabegović i Damjan Rudež

Na otvorenju su bili prisutni: Damjan Rudež, direktor programa Sunset Sport Media festivala, Tomislav Brusač DJ i producent, Vlado Švegar direktor marketinga PPD Hrvatska, Elena Mikac glazbeni promoter i DJ, fotografkinja Dora Šarić i brojni drugi.

TEN22
TEN22
TEN2

TEN22 na adresi Smičiklasova 22 otvoren je u prosincu od ponedjeljka do petka od 08:00 do 22:00 i subotom od 10:00-22:00. Sve informacije o programu možete pratiti na službenom Instagram profilu 

TEN22_
TEN22

Foto: Niko Goga

Više

Gastronomija

Ponuda vrhunskih jela sastoji se od kineskih specijaliteta, koja su doprinijela tome da postane omiljeno okupljalište zaljubljenika u azijsku hranu

Gastronomija

Ugodan interijer, profesionalno osoblje, pristupačno mjesto, opuštena atmosfera odlična i za poslovni ručak, ali i za romantičnu večeru nalazi se na adresi: Nova Ves...

Zanimljivosti

Prvo profesionalno Zagrebačko kazalište izgrađeno je 1834. kao želja veletrgovca Kristofora Stankovića koji je 1833. uplatio lutriju u Beču te dobio glavni zgoditak.

Gastronomija

Vrganji, kesteni, kukuruz, jabuke, kruške, pagar i janjetina okosnica su jesenskog menija kreativnog tima Beštije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.