Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Financije

Terme Tuhelj poželjan su poslodavac

Na zadovoljstvo zaposlenika, njihove međusobne odnose i osjećaj pripadnosti timu direktno utječu novčane stimulacije, brojne pogodnosti, ulaganje u znanje i transparentna komunikacija, poručuju iz Terma Tuhelj koje unatoč još jednoj pandemijskoj godini nisu ukinule brojne pogodnosti i stimulacije.

Istraživanja pokazuju kako jedino tvrtke s visokomotiviranim zaposlenicima i u kriznim vremenima uspješno posluju, imaju bolje rezultate poslovanja i zadovoljnije klijente.

Na zadovoljstvo zaposlenika, njihove međusobne odnose i osjećaj pripadnosti timu direktno utječu novčane stimulacije, brojne pogodnosti, ulaganje u znanje i transparentna komunikacija, poručuju iz Terma Tuhelj koje unatoč još jednoj pandemijskoj godini nisu ukinule brojne pogodnosti i stimulacije.

„U lipnju, rujnu i prosincu za uspješno poslovanje podijelili smo nagrade zaposlenicima u ukupnoj visini do 7,5 tisuća kuna po zaposleniku. Osim toga djeca naših zaposlenika primila su prigodan poklon za kraj godina, a nagradili smo ih i novčanim iznosom od 600 kuna“, kaže Vasja Čretnik, direktor Terma Tuhelj.

Vasja Čretnik, direktor Terma Tuhelj

Novčane nagrade i stimulacije

U ovim poznatim termama nisu ukinute niti tradicionalne nagrade i stimulacije unatoč iznimno izazovnim vremenima. Tako se  i dalje dodjeljuje titula zaposlenik mjeseca za predanost i odgovornost prema poslu, koja osim novčanog bonusa, donosi i mogućnost korištenja službenog automobila tvrtke tri dana u mjesecu.

Tu su i jubilarne nagrade za deset i 15 godina staža, prigodni božićni darovi poput jakni i ruksaka, posebne cijene na ulaznice za kupanje i fitness za zaposlenike i najuže članove obitelji te povlaštene cijene za ostale usluge u Termama Tuhelj, ali i brojni popusti. Zaposlenici Terma Tuhelj mogu besplatno učiti strane jezike, a organiziraju se razne edukacije i usavršavanja te različite pogodnosti u drugim destinacijama koje zaposlenici mogu koristiti za vrijeme svog godišnjeg odmora.

U 2021. zabilježen rast prihoda

Ovo je samo nastavak kontinuiranog ulaganja u zadovoljstvo zaposlenika, po čemu Terme Tuhelj žele postati lider na tržištu, a ovakva strategija odražava  se i na njihovo poslovanje.

Unatoč pandemiji Terme Tuhelj bilježe konstantan rast prihoda, pa je tako u 2021. ostvaren rast od 57 posto u odnosu na godinu ranije, što je 93 posto od ukupnog prihoda u pretpandemijskoj 2019. Dobrim rezultatima pridonijela je sigurnost same destinacije i svih gradova i općina koje gravitiraju našim termama, ali i disciplinirani zaposlenici koji ništa ne prepuštaju slučaju i pridržavaju se svih propisanih standarda“, zaključuje Čretnik.

Više

Gastronomija

Što kažete na salatu od slanutka, nakon koje slijedi Dvorski pladanj s mesnim poslasticama poput junećeg ramsteaka sous vide, a za desert na stol...

Putovanja

Doček Nove godine na lijepom, toplom mjestu u kupaćim kostimima uz dobru zabavu, vodene radosti i ples više nije rezerviran samo za posjetitelje dalekih,...

Zanimljivosti

Na svečanoj dodjeli ESPA inovativnih nagrada Glamping Village Terma Tuhelj proglašen je najboljim u kategoriji Inovativna Spa destinacija.

Zanimljivosti

U zagorskim Termama Tuhelj zadovoljstvo zaposlenika ne prestaje biti prioritet. Uz tradicionalne nagrade i stimulacije, odlučili su ljetne dane zaposlenicima učiniti što sigurnijim i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.