Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

She Book Club

The Leaping Hare kolektiv: Wellness almanah

Wellness almanah spiritualni je vodič kroz stvaranje zdravih mindful navika kojeg su osmislili intrigantni umovi kolektiva The Leaping Hare, a kojeg je potom svojim maštovitim kistom oslikala priznata Instagram ilustratorica @madebyralu.

Razdijeljen po godišnjim dobima i mjesecima, ovaj će vam almanah pružiti podrobniji uvid u pozitivne afirmacije, spiritualne rituale, meditaciju, refleksiju, povezanost s prirodom i dublje razumijevanje svjesnosti.

Wellness almanah spiritualni je vodič kroz stvaranje zdravih mindful navika kojeg su osmislili intrigantni umovi kolektiva The Leaping Hare. Svojim maštovitim kistom oslikala ga je priznata Instagram ilustratorica @madebyralu. Njih zanimaju teme poput odnosa um-duša- tijelo-self-helpa, prirode, ezoterije i kreativnosti.

Njihovi autori, mahom veliki stručnjaci vođeni srcem i intuicijom, slave duh zajedništva i istražuju ekološke principe na pozitivan način, pritom na čitatelje ostavljajući jednako tako pozitivan učinak.

O autoricama priručnika Wellness almanah

Leaping Hare Press izdavačka je kuća čiji su glavni fokus prekrasni i inspirativni naslovi koji nadahnjuju čitatelje na to da pokušaju provesti etičke i spiritualne vrijednosti u djelo i oprimjeriti ih kroz svoje praktične i značajne životne odluke. Uključujući teme poput odnosa um-duša-tijelo, self-helpa, prirode, ezoterije i kreativnosti, njihovi naslovi nude kreativne i jednostavne korake koji čitateljima pomažu povezati se sa samima sobom i svojom okolinom te svijetom prirode.

Naslovi koji se bave osviještenim načinom života. Svi autori su veliki stručnjaci vođeni srcem i intuicijom. Slave duh zajedništva i istražuju ekološke principe na pozitivan način, pritom na čitatelje ostavljajući jednako tako pozitivan učinak.

Raluca Spatacean rumunjska je ilustratorica koja inspiraciju crpi iz uravnotežujućih elemenata wellbeinga i prirodnog svijeta. Godine 2013. odlučila je slijediti put svoje intuicije i glas kreativnih instinkta te se odvažila proputovati svijet. Živjela je u Italiji, Španjolskoj, Rumunjskoj, Irskoj i Engleskoj – kako bi iskusila kako izgleda život ispunjen slobodom i radošću.

Tijekom globalne pandemije 2020. godine odložila je papir i olovku te otkrila čari digitalne ilustracije, a potom je svoja djela počela dijeliti sa svijetom putem svog Instagram profila. Uskoro je ondje pronašla i zajednicu pratitelja, oduševljenih njenim umirujućim i pozitivnim ilustracijama i tekstovima.


Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare, na dnu članka, na webu napišete #shehr (Ako imate problema s prijavom, proučite https://she.hr/kako-sudjelovati-u-nasim-darivanjima/)
  2. Pratite nas putem društvenih mreža FacebookInstagram, TikTokYouTube
  3. Možete se prijaviti samo jednom!

Prijave primamo do 28. travnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje dostavljaju u inbox na našem Facebooku podatke (ime i prezime, adresa i obavezno broj telefona, radi dostavnih službi). Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa. 

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Danijela Grgac

Ne propustite

Savjeti stručnjaka

Jeste li nekad mogli pretpostaviti da aspirin možete koristiti i u druge svrhe, a ne samo za smanjivanje boli?

Duh i tijelo

U današnjem digitalnom svijetu svakodnevno preplavljujemo svoj mozak prevelikim količinama dopamina.

Savjeti stručnjaka

Zatajivanje srca je jedna od najčešćih zloćudnih bolesti u svijetu, čak dva posto populacije boluje od zatajivanja srca, točnije oko 80.000 osoba u Hrvatskoj...

Zanimljivosti

Zaklada Nora Šitum, u subotu 25. svibnja, od 17 do 20 sati u Parku Maksimir organizira treću po redu dječju utrku pod geslom „Zdrav...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.