Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti stručnjaka

Tjedan snažnog imuniteta pretvorite u godinu zdravlja

Imunološki sustav naš je saveznik koji danonoćno brani tijelo od svih mogućih napada

Imunološki sustav naš je saveznik koji danonoćno brani tijelo od svih mogućih napada. No, nerijetko ga se sjetimo samo u jesen, s prvim hladnijim danima i nagovještajima raznih prehlada i viroza te u proljeće, kada krenu alergije. Prevencija je ključ stabilnog imuniteta. Kad krenemo na vrijeme, puno efikasnije i dugoročnije možemo djelovati na cjelokupno mentalno i fizičko stanje u organizmu.

Priča o snažnom imunitetu kreće od naših crijeva

Odnosno, od snažnog mikrobioma, a prema nekim procjenama, čak 70 % našeg imuniteta potječe iz crijeva pa nije iznenađenje ako kažemo da je kvalitetna prehrana ključna za  cjelokupno zdravlje. Štetne tvari poput pesticida, antibiotika i prerađenih, loših ugljikohidrata čine našu crijevnu stijenku propusnom te može doći do problema jer se tijelo i imunološki sustav bore protiv toksina i postaju slabiji, odnosno podložniji bolestima.

Uz odabir prirodnih i certificiranih organskih proizvoda iz kategorije hrane i pića, kakve možete pronaći u bio&bio trgovinama organske hrane, prirodne obrambene mehanizme organizma možete osnažiti korištenjem kvalitetnih dodataka prehrani.

Uz pomoć prirode do snažnog imuniteta

Djelujte odmah i do nedjelje 9. listopada na bio&bio web shopu i u trgovinama iskoristite popust od -10% na dva super moćna dodatka prehrani i podržite obrambene mehanizme organizma na prirodan način.  

BioBran je jedan je od najmoćnijih prirodnih dodataka prehrani čija se djelotvornost potvrđuje već dugi niz godina. Brojna pozitivna svjedočanstva kupaca potvrđuju fascinantnu snagu prirodne terapije arabinoksilanom. BioBran je dodatak prehrani koji se proizvodi jedinstvenim patentiranim postupkom derivacije rižinih mekinja uz pomoć enzima shitake gljiva. Glavna djelatna tvar, arabinoksilan, uz pomoć ostalih prirodnih sastojaka, sinergijski djeluju kao potentno sredstvo za podršku dobrom stanju organizma, te uz njega postižete 300% snažniji prirodni imunitet. Biobran dokazano, već nakon nekoliko dana osjetno podiže imunitet, dok nakon nekoliko tjedana imunološki sustav dostiže 90 posto pune snage.

Macerat slatkog pelina je organski ekstrakt slatkog pelina u hladno prešanom egipatskom organskom ulju crnog kima, koje pojačava njegovo djelovanje, čineći ovaj dvojac sjajnim odabirom za jačanje našeg imunosnog sustava.

Svaki je dan nova prilika da osnažimo svoje mentalno i fizičko zdravlje uz pomoć moćnih, prirodnih i neškodljivih dodataka prehrani, a jačanjem imuniteta danas – osigurajte si kvalitetnije i bezbrižnije sutra.

Ne propustite

Zanimljivosti

B.Fit program namijenjen je svima koji žele poboljšati svoje životne navike i koji su u potrazi za dugoročnim i zdravstveno prihvatljivim rješenjem za redukciju...

Savjeti stručnjaka

C5 - C6 disk nalaze se između petog i šestog cervikalnog kralješka i igraju važnu ulogu kod pokretanja vrata.

Savjeti stručnjaka

Znate li da se tijekom posta ili gladovanja u našem organizmu pokreću prirodni detoksikacijski procesi i regeneracija na staničnoj razini?

Duh i tijelo

Odlazak na posao čini vas nervoznom?! Kažu, kurkuma pomaže.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.