Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Tjedni horoskop / 03.06.2018. – 09.06.2018.

Vjerujete li u horoskop?

Ovan

LJUBAV:Ovaj će vam tjedan donijeti divljenje drugih. Bez obzira koliko vam to bilo drago, nemojte vjerovati svemu što vam obećaju jer će neki ljudi imati na umu jedino požudu, a odnosi i osjećaji bit će im potpuno u drugom planu, što bi vas moglo razočarati. Pripazite na osobe koje su vam naglo postale sklone.

POSAO: Mora da ste očajni jer radite kao magare, a pohvala i opiljivih nagrada niotkuda. Ipak, osmijeh otvara sva vrata, pa bi bilo vrijeme da malo promijenite stav i nabacite veseliji izraz lica. No, nemojte se zanositi da šarm pali baš uvijek, nekad su potrebni i solidni rezultati, a njih nema već neko vrijeme.

ZDRAVLJE: Glavobolje i umor posljedica su stresa, vrijeme je za odmor.

Bik

LJUBAV: Kako se na poslu sprema oluja, budite sigurni da za svoje moguće postupke imate podršku najbližih, obitelji i prijatelja. Objasnite im o čemu se radi, nemojte biti neiskreni ili tajiti nešto nego im jednostavno izložite situaciju i planove koje imate. To je jedini način na koji ćete ih pridobiti na svoju stranu.

POSAO: Planete vas potiču na izražavanje svojih ideja, no problem je u tome što ih neki kolege neće shvatiti kao nešto pozitivno. Iskoristite urođenu rječitost kako biste poteškoće okrenuli u prednosti, ali ako i dalje postoji otpor, nemojte previše dvojiti i krenite dalje. Ipak na prvom mjestu morate biti vi, ukoliko želite uspjeh.

ZDRAVLJE: Dosta dobro, bez briga.

Blizanci

LJUBAV: Potrudite se već početkom tjedna srediti probleme na poslu kako biste unaprijedili komunikaciju s bližnjima, koji već neko vrijeme čekaju da ponovno počnete obraćati pažnju na njih u količinama koje smatraju primjerenima. Ne ljutite se, stvarno ste ih zanemarili i vrijeme je da to i nadoknadite kako ste i obećali.

POSAO: Ono što vam se ne sviđa predugo držite u sebi, a Venera u Ovnu jednostavno vam ne dozvoljava da nastavite šutjeti. Nemojte se suzdržavati, recite što mislite, no ipak sve što kažete zamotajte u diplomatske rečenice kako nikoga ne bi ozbiljnije povrijedili. Tako ćete ipak doći na svoje.

ZDRAVLJE: Stres se nagomilao, izbacite ga vježbom i zdravom prehranom.

Rak

LJUBAV: Predstoji vam ozbiljan i iskren razgovor s partnerom, jer neke stvari koje su se događale u zadnje vrijeme nisu pretjerano dobro sjele niti jednom od vas. Neki Ovnovi naći će se u situaciji da moraju birati između ljubavi i prijateljstva, pa se potrudite pronaći ravnotežu i najbolje moguće rješenje.

POSAO: Ovaj ćete tjedan povlačiti ispravne poslovne poteze, no to ne znači da se možete baciti naglavačke u bilo što. Ipak bi trebali zadržati hladnu glavu i djelovati proračunato, birajući mogućnosti koje se nakon analize čine najkvalitetnijim potezima u danom trenutku. Prilike koje su pred vama ne bi trebali propustiti.

ZDRAVLJE: Gotovo pa odlično.

Lav

LJUBAV: Nikako ne smijete dozvoliti da vam želje pomute rasuđivanje, jer to bi vas moglo odvesti ravno u probleme. Stoga, jezik za zube i pokušajte se suzdržati kada dođe do ogovaranja, jer svaka vaša riječ bit će pomno analizirana, zapamćena i vratit će se poput bumeranga.

POSAO: Stiže vam odlična prilika da pokažete sve što znate, kako biste izborili status koji zaslužujete. Ideje su vam sjajne, a ako ih predstavite na pravi način, i ostali će povjerovati u njih, uključujući i nadređene. Jedini način na koji to možete napraviti jest da ih javno izložite, no bez uobičajenog sjaja koji volite dodati svojim prezentacijama.

ZDRAVLJE: Prilično dobro, obratite pozornost na prehranu.

Djevica

LJUBAV: Društveni život naglo će se popraviti, ali nemojte se potpuno prepustiti tulumarenju i uživanju, obratite pažnju i na najbliže i njihove potrebe koje nisu male. Nađite sretnu ravnotežu između ta dva aspekta svog privatnog života ili ćete napraviti neke krive poteze koje ćete ispravljati mjesecima.

POSAO: Najbolje bi bilo uzeti slobodno, otići na odmor ili nešto toga tipa, jer situacija na poslu zahtijeva mir i razmišljanje. Obveze koje ste preuzeli počinju vas opterećivati, pa morate pod hitno naći nove modalitete rada i suradnje s kolegama kako biste skinuli težak teret s leđa, jer jedino tako možete završiti sve započeto.

ZDRAVLJE: Dobro.

Vaga

LJUBAV: Prilično zapletena situacija na poslu utječe na privatni život, no to ne znači da se ne možete malo zabaviti. Postoji velika mogućnost da sretnete osobu od koje će vam zaklecati koljena, pa bi Vage u vezi trebale biti posebno oprezne kako ne bi napravile možda i životnu pogrešku.

POSAO: Ako vam se čini da vam je glava ponekad u oblacima, dobro vam se čini. Uspjesi koje ste imali u zadnje vrijeme malo su vam udarili u glavu, no ne bojte se, njihova će posljedica biti unaprjeđenje i mogućnost još boljeg nadzora nad vašim idejama. Ipak, zadržite hladnu glavu i nastavite donositi dobre odluke.

ZDRAVLJE: Unosite više tekućine.

Škorpion

LJUBAV: Obitelj bi vam u ovom trenutku trebala biti prioritet, jer doba godišnjih odmora je idealno za malo kvalitetnije i sadržajnije druženje nego što je uobičajeno. Pokušajte zaboraviti na posao čim napustite ured i posvetite se najbližima, kako bi u njima pronašli podršku i ljubav koji su vam sad nužni.

POSAO: Svjetla reflektora uperena su u vas, i na vama je da ih iskoristite na najbolji mogući način. Bez obzira na zbrku s imovinom i lošu atmosferu na poslu, vaš je put najbolji i to trebate jasno dati svima do znanja. Zadržite integritet i ne dozvolite da vas izbjegavaju, već se nametnite kvalitetnim rješenjima.

ZDRAVLJE: Dosta dobro, malo više pažnje na sitne ozljede.

Strijelac

LJUBAV: Dosta vam je natezanja i svađa, no prije nego što napravite neki drastičan potez razmislite malo kakvo je bilo vaše ponašanje u zadnje vrijeme. Ako ste iskreni prema sebi, vidjet ćete da niste bili najiskreniji i najbolji partner na svijetu, daleko od toga, stoga budite pomirljivi i tolerantni, to će dati najbolje rezultate.

POSAO: Što jasnija komunikacija nužna je za završetak projekata na kojima radite, a Jupiter je preblizu smušenog Neptuna da biste bez problema pronašli najbolji način za prenošenje svojih zamisli. Stoga, svaku riječ promislite dvaput prije nego što je izgovorite, i sve će biti u redu i bez nekih prevelikih komplikacija.

ZDRAVLJE: Više tjelesnih aktivnosti razbistrit će vam mozak.

Jarac

LJUBAV: Stiglo je vrijeme za poboljšanje odnosa unutar obitelji i prema najbližima, zahvaljujući činjenici da ste shvatili da ih lagano zanemarujete, pa bi bilo jako pametno posvetiti pažnju svom djelovanju i obećanjima koja dajete, jer ovako dobru priliku za popravak nećete dobiti tako brzo.

POSAO: Znate i sami da ste okruženi ljudima koji nisu uvijek iskreni i kojima ne bi biol problem uzeti vašu ideju i predstaviti je kao svoju. S tim na umu, krenite u novi poslovni tjedan s oprezom i bez razmetanja, iako znate da ste u pravu i da će vaša rješenja biti najkvalitetnija. Pokušajte ih progurati na mala vrata.

ZDRAVLJE: Prilično dobro.

Vodenjak

LJUBAV: Dobar tjedan koji će teško išta pokvariti. Nije baš idilična atmosfera, no svejedno možete iskoristiti sve što vam se pruža kako bi se odmorili i opustili, a to možete jedino u društvu najbližih i najdražih. Stoga, noge na stol, koktel u ruku i zabavljajte se koliko god možete, zaslužili ste.

POSAO: Ispunjenje planova i želja nadohvat je ruke, i sve što trebate napraviti jest da budete dosljedni i aktivni. Nemojte se uljuljkati već upalite mozak i prebacite ga u najveću brzinu, jer jedino na taj način možete učinkovito i kvalitetno djelovati, a da svima bude na kraju dobro. Jednostavno, budite ono što i jeste inače, brzi i učinkoviti.

ZDRAVLJE: Malo više sna ne bi škodilo, dapače.

Ribe

LJUBAV: Romantičan dio vašeg života uskoro će biti još romantičniji i bolji, jer vam planete jednostavno pogoduju na sve moguće načine. Vrijeme je za veselje i opuštanje, zabavu i odmak od svakodnevnih gluposti kojima vas inače zasipaju. Pokušajte odvojiti dovoljno vremena za obitelj i najdraže i provesti ga na najbolji mogući način.

POSAO: Uvijek kad poslušate sami sebe, stvari se raspliću onako kako želite. Ovoga puta prepustite se toku, sve je napravljeno kako treba i ne trebate gristi nokte i čekati hoće li sve biti u redu. Hoće, jer je Neptun u vašem znaku i ne dozvoljava vam da se ukalupite, već ističe sve vaše pozitivne strane.

ZDRAVLJE: Odlično.

Ne propustite

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Rak, Blizanac i Djevica.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Bik, Ovan i Djevica.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Jarac, Škorpion i Ribe.

Gastronomija

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Jarac, Bik i Djevica.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.