Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
trčanje
trčanje

Horoskop

Tko je najbrži, a tko najsporiji znak Zodijaka?

Tko se najbolje snađe kad nešto treba učiniti brzo, u trenutku?

Tko se najbolje snađe kad nešto treba učiniti brzo, u trenutku?

Brzina je kategorija koja je ipak relativna. Jer ono što je nekom brzo, nekom je sporo. Ipak, općenito uzevši, možemo razlučiti koji je od znakova brži, a koji sporiji. Evo kako to funkcionira.

OVAN

Kako mu je vladar Mars, Ovan voli akciju i dinamiku. Otuda i sklonost ka brzini. Mana mu je što nema strpljenja, pa zna pregorjeti nakon prvih par sjajnih koraka. Važno je dobro rasporediti snage, a ako nešto treba odlučiti brzo, tu je jači od drugih znakova.

BIK

Moglo bi se reći da ovaj znak istinski mrzi brzinu i sve što ona donosi. Bik je stabilna kategorija i voli sve polako, čvrsto i komotno. Požurivanje je nešto što ga dovodi do ludila. Kad se zatekne u situaciji da treba reagirati brzo, ako u natalnoj karti nema nešto što tome ide u prilog, teško njemu.

BLIZANAC

Blizanci brzinu koriste poput goriva. Često se izgovaraju da hitno nekamo trebaju odjuriti, a zapravo se radi o njihovoj težnji ka vrludanju i pukom kretanju. Kod njih brzina postoji bez puno smisla. Problem je što nemaju stabilan karakter, pa im i brzina može biti neprijatelj.

RAK

Ako se baš mora požuriti, Raku će trebati snažan motiv. Ima li ga, može biti brz, a najbrži je u uzmicanju, onom natraške. Povlačenje u sebe može mu ići najbrže. U duši Rak ne voli brzinu, ali je spreman prihvatiti je sve dok ne dođe na svoju normalnu kretnju koja je mirnija.

LAV

Teško onom tko probudi uspavanog Lava. Ma kakva brzina. Odnosno, ona može proći samo ako je on u prvom planu iliti glavni. Onda je u stanju i malo požuriti. Kao fiksni znak Lav će uvijek radije stajati u mjestu nego se pokrenuti. Treba puno sjaja i slave da to učini.

DJEVICA

Njena pedantnost i perfekcionizam znaju je usporiti. Premda joj je vladar zemljani Merkur koji će je pokrenuti brže od drugih, sklonost ka savršenstvu može izrasti u pravu blokadu, pa čak i onda kad bi trebalo brzo reagirati, ona propusti priliku. To je neujednačenost talenta za brzinu.

VAGA

Vaga je mirna, mudra, voli sagledati obje strane. Otuda ne postoji sklonost ka brzim rješenjima. Učinit će sve da donese objektivnu procjenu i razvući će situaciju koliko god može sve dok to ne postigne. Ako mora žuriti, nije zadovoljna. Osim ako nije nešto za što je sto posto sigurna od prije.

ŠKORPION

Može se utjeloviti poput nekog duha i djelovati učinkovito u trenutku. Iznenađujuća i neočekivana pojavnost i brzina njemu je u krvi. No istovremeno je i hladnokrvan, pa zna čekati i taktizirati kad god treba. Pravi je majstor u povlačenju poteza, kako brzih, tako i sporih.

STRIJELAC

Ovo je prvi naivac i mogući pobjednik u mnogim utrkama kratke pruge. Može biti iznimno brz ali dakako, ne predugo. Zato sve ovisi o čemu se radi. Postoje Strijelci koji mogu nestati pred vašim očima poput dima, ali postoje i oni koji su nespretni i padnu usred same trke.

JARAC

On je brz samo u maratonu. U takvoj situaciji uvijek je prvi i pobjeđuje. Znači, kad svi krenu, Jarac će bez problema pustiti neka svi drugi budu ispred njega, no kako vrijeme ide dalje, on će ih prestizati sa sve većom lakoćom. Sve što je kratkog daha ne zanima ga. Samo kvalitetno i trajno, te duge pruge.

VODENJAK

Može biti neočekivano brz ili neočekivano spor. Kod Vodenjaka je sve otvoreno i moguće. Nije mu strana brzina, a glavni motiv je invencija. Ako je dosada u pitanju, pobjeći će tako brzo i daleko da ga više nikada nećete sresti. Svemu novom brzo se priklanja.

RIBE

Njihova osjećajnost, empatija, mašta i šarm u potpunoj su suprotnosti s bilo kakvom brzinom. Nije da su spori, ali brzina kao kategorija njima je nešto potpuno strano. Želite li se opustiti i stići do biti svoje duše, uživajte u društvu Riba, a sve ostale pustite neka žure kamo god žele.

Više

Horoskop

Zanima vas koji su to najstrastveniji znakovi zodijaka?

Horoskop

U zodijaku postoji nekoliko kombinacija znakova za koje poznavatelji astrologije kažu da su otjelovljenje velike strasti i snažnih emocija, odnosno primjer veza koje se...

Horoskop

Ovo su znakovi Zodijaka s najmračnijim umom, od najmračnijeg do “najsvjetlijeg”.

Horoskop

Idemo vidjeti zašto svaki znak Zodijaka ostaje u vezi, iako podsvjesno zna da je kraj.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.