Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Tko je točno alfa muškarac?

Postoji li alfa muškarac u vašem životu? Ili o njemu maštate?

Često možemo čuti kako se nekog muškarca karakterizira kao alfa muškarac. Znate li što točno to znači? Pretpostavke su uvijek kako je to muškarac koji može imati svaku ženu koju poželi, koji osvaja šarmom i dominantnim nastupom. Općenito je dominantan u društvu, najglasniji, kada uđe u prostoriju svi znaju da je došao. Jesu li ovo istine ili ne, otkrijte u ostatku teksta.

Jedne od najvećih odlika alfa muškarca su samopouzdanje, inteligencija i strast. Žene i općenito ljudi vole samopouzdane osobe u svojoj blizini. Ako se muškarac dobro osjeća u svojoj koži, svjestan je svojih mana i vrlina, a iste te mane vrlo često zna upakirati kako ih ne bismo ni primijetili, otkrivajući samopouzdanje, što većina žena preferira.

Inteligentni su, uspješniji u životu, a osim toga, u njihovom društvu volimo biti baš zato što se snalaze u svakom razgovoru kao riba u vodi. Čak i kad muškarac ne zna puno o određenoj temi, svojim govorenjem će uvijek ostavljati dojam kako upravo zna što priča. Moguće je da će temu usmjeriti onamo gdje zna ponešto više, a vi to nećete niti primijetiti. Elokventan govor mu je vrlina.

man-1508670_1920

Alfa muškarac je strastveni muškarac – u poslu, u zabavi, u seksu, u svemu. Što može biti privlačnije od muškarca koji s užitkom i strasti priča o nečemu ili je posvećen nekoj radnji? Sigurno vam pada na pamet koliko bi i vama bio posvećen u spavaćoj sobi. Osim strastvenosti ima i odličan smisao za humor – na svoj račun, tuđi, ali s ukusom. Oko njega redovito odzvanja smijeh, a dodatne bodove dobiva jer je sposoban iz svake loše situacije izvući nešto i pozitivno i zabavno.

Kako smo već spomenuli, bitan je govor tijela. Alfa muškarcem ga čini i to kako hoda, kako govori, kako izgleda, kako drži ruke, pogled. Oni imaju snažan dominantan stav uz koji ćete se osjećati sigurno. Također uspostavljaju kontakt očima. To im je jedna od glavnih odlika, a izaziva osjećam sigurnosti i povjerenja. Sigurno nećete vjerovati nekome tko vas ne gleda u oči dok komunicirate. On hoda čvrstim korakom, hoda sa značenjem, hoda tako da pokazuje kako ima kontrolu. Čak se i ne boje fizičkog kontakta – uvijek će dodirivati sugovornike, makar to bilo tapšanje po leđima.

Ono što volimo kod njih je njihova smirenost. I u najkritičnijoj situaciji neće pokazati slabost, zabrinutost ili panku. Oni će biti glas razuma koji će logički razmišljati, pokušavati što brže i bolje riješiti situaciju te smirivati druge.

Neće ih biti strah reći ne ili što iskreno misle. Dok se mnogi ustručavaju reći istinu ili podilaze drugima, alfa muškarcu je to zadnje na pameti. Ima svoje ja, svoj stav, svoja mišljenja koja se ne boji izraziti u bilo kojoj situaciji. A „ne“ kod njega u rječniku itekako postoji jer ne traže ničije potvrđivanje ili odobrenje. I da, proći će puno bolje u ženskim očima s ovim stavom.

Dame naše, želite li  alfa muškarca u vašem životu? Ili ga već imate?

Anja Mihaljević

Više

Seks

Jeste li i vi jedna od onih koje smatraju kako je 'normalno' da muškarac vodi glavnu riječ u krevetu, a žena uživa?

Seks

7 savjeta za održavanje strasti u ljubavnoj vezi.

Zanimljivosti

Sigurnost je u Boltu prioritet - snažno osuđujemo i ne toleriramo nikakvu vrstu agresije niti neprimjerenog ponašanja – bilo od vozača ili korisnika.

Život u dvoje

Jedan od najvećih ženskih strahova je taj kako ćemo u nekom trenutku dosaditi našem partneru.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.