Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Tko je zvijezda nove Dive Organic kolekcije?

Zvijezda nove Dive Organic kolekcije je basic t-shirt koji je ključni komad svakog ormara. Dolazi u dvije boje, bijeloj i light sky plavoj boji.

Zvijezda nove Dive Organic kolekcije je basic t-shirt koji je ključni komad svakog ormara. Dolazi u dvije boje, bijeloj i light sky plavoj boji. Prepoznatljivi Dive svileni džepić daje sportskoj majici elegantan izgled. “S time smo ponovno utjelovile našu želju za spajanjem opuštenog i poslovnog looka. Našoj midi zelenoj suknji, koju imamo u ponudi još od zime, podarile smo ljetni dizajn i nastala je savršena suknja za nadolazeće vruće dane. MAXI suknja na preklop savršeno odgovara svakom tipu tijela i nosiva i u ovom prijelaznom razdoblju.”

Po prvi puta, u ponudi su se našli i dodaci za kosu, ručno rađene scrunchie gumice i trake za kosu. “To je nešto o čemu smo već dugo sanjale, kako uklopiti organske materijale i njihove benefite i na njegu naše kose. Gumice od organskih i mekanih muslin materijala njeguju koju, neispuštajući otrovne kemikalije i umjetna bojila. Te zbog njihove mekoće kosa ne puca i ne zapliće se.”

 

 

Materijali su, kao i za prijašnje komade, 100% organski s GOTS certifikatom. Time garantiraju da je cijeli proces nastajanja materijala prirodan, bez štetnih kemikalija i bez umjetnih bojila. Uz to bitno je i naglasiti da GOTS certifikat osigurava da su radna prava radnika i svih involviranih u proces stvaranja materijala na visokoj razini. “Sva naša proizvodnja odvija se u Hrvatskoj. Jako nam je bitno da surađujemo s profesionalcima u svojoj okolini, a njih u Hrvatskoj ima mnogo. Domaćom proizvodnjom imamo više utjecaja na cijeli proces stvaranja Dive komada, od dizajna, krojeva, prvih uzoraka i naposljetku završnog proizvoda.“

 

 

Treba naglasiti da Dive i dalje proizvodi po potrebi, što znači da ne proizvodi unaprijed i ne stvara nepotreban otpad i višak robe, što je nažalost praksa s brendovima brze mode. “Glavna motivacija nam je stvaranje svakodnevnih odjevnih komada i pokazati ljudima, a i sebi, da je moguće organsku i sporu modu uklopiti u naš svakodnevni život. Želimo stvarati robu koja je pristupačna i prilagodljiva širokom spektru stilova.”

Kolekcija je stvorena za sve one koji prepoznaju važnost organske mode i žele sudjelovati u promjeni koja je nama i svijetu prijeko potrebna. Kupnjom Dive komada koračate u budućnost spore mode i očuvanja okoliša i svoga zdravlja.

“Trenutno na našem Instagram profilu traje giveaway novih Dive gumica za kosu. Za sudjelovanje potrebno je zapratiti naš Instagram profil, lajkati post i u komentarima označiti osobu s kojom bi podijelili svoje nove Dive gumice. Giveaway traje do petka 7.5.2021.”

Ne propustite

Fashion report

Jeste li znale da iza svake pete pamučne majice, hlača ili nekog drugog odjevnog komada, na policama dućana diljem Europe, moguće stoji prisilni rad...

Zanimljivosti

Uz otvorenje nove tvornice denima u njemačkom gradu Mönchengladbachu - FIT factory, C&A predstavlja i novu Forever Denim kolekciju od organskog pamuka.

Trendovi

Moda je tu da se razvija s nama, da se kreće u ritmu individualca, a ne da se kao prolazni trend baci nakon tri...

Trendovi

Zašto je dobno nositi neke materijale, a zašto neke izbjegavati u ljetnim mjesecima?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.