Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Tko je zvijezda nove Dive Organic kolekcije?

Zvijezda nove Dive Organic kolekcije je basic t-shirt koji je ključni komad svakog ormara. Dolazi u dvije boje, bijeloj i light sky plavoj boji.

Zvijezda nove Dive Organic kolekcije je basic t-shirt koji je ključni komad svakog ormara. Dolazi u dvije boje, bijeloj i light sky plavoj boji. Prepoznatljivi Dive svileni džepić daje sportskoj majici elegantan izgled. “S time smo ponovno utjelovile našu želju za spajanjem opuštenog i poslovnog looka. Našoj midi zelenoj suknji, koju imamo u ponudi još od zime, podarile smo ljetni dizajn i nastala je savršena suknja za nadolazeće vruće dane. MAXI suknja na preklop savršeno odgovara svakom tipu tijela i nosiva i u ovom prijelaznom razdoblju.”

Po prvi puta, u ponudi su se našli i dodaci za kosu, ručno rađene scrunchie gumice i trake za kosu. “To je nešto o čemu smo već dugo sanjale, kako uklopiti organske materijale i njihove benefite i na njegu naše kose. Gumice od organskih i mekanih muslin materijala njeguju koju, neispuštajući otrovne kemikalije i umjetna bojila. Te zbog njihove mekoće kosa ne puca i ne zapliće se.”

 

 

Materijali su, kao i za prijašnje komade, 100% organski s GOTS certifikatom. Time garantiraju da je cijeli proces nastajanja materijala prirodan, bez štetnih kemikalija i bez umjetnih bojila. Uz to bitno je i naglasiti da GOTS certifikat osigurava da su radna prava radnika i svih involviranih u proces stvaranja materijala na visokoj razini. “Sva naša proizvodnja odvija se u Hrvatskoj. Jako nam je bitno da surađujemo s profesionalcima u svojoj okolini, a njih u Hrvatskoj ima mnogo. Domaćom proizvodnjom imamo više utjecaja na cijeli proces stvaranja Dive komada, od dizajna, krojeva, prvih uzoraka i naposljetku završnog proizvoda.“

 

 

Treba naglasiti da Dive i dalje proizvodi po potrebi, što znači da ne proizvodi unaprijed i ne stvara nepotreban otpad i višak robe, što je nažalost praksa s brendovima brze mode. “Glavna motivacija nam je stvaranje svakodnevnih odjevnih komada i pokazati ljudima, a i sebi, da je moguće organsku i sporu modu uklopiti u naš svakodnevni život. Želimo stvarati robu koja je pristupačna i prilagodljiva širokom spektru stilova.”

Kolekcija je stvorena za sve one koji prepoznaju važnost organske mode i žele sudjelovati u promjeni koja je nama i svijetu prijeko potrebna. Kupnjom Dive komada koračate u budućnost spore mode i očuvanja okoliša i svoga zdravlja.

“Trenutno na našem Instagram profilu traje giveaway novih Dive gumica za kosu. Za sudjelovanje potrebno je zapratiti naš Instagram profil, lajkati post i u komentarima označiti osobu s kojom bi podijelili svoje nove Dive gumice. Giveaway traje do petka 7.5.2021.”

Više

Zanimljivosti

Uz otvorenje nove tvornice denima u njemačkom gradu Mönchengladbachu - FIT factory, C&A predstavlja i novu Forever Denim kolekciju od organskog pamuka.

Trendovi

Moda je tu da se razvija s nama, da se kreće u ritmu individualca, a ne da se kao prolazni trend baci nakon tri...

Trendovi

Zašto je dobno nositi neke materijale, a zašto neke izbjegavati u ljetnim mjesecima?

Trendovi

Neupitno je da organski pamuk najviše pogoduje bebinoj koži, djeluje umirujuće i gotovo je najbezopasnije prirodno vlakno.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.