Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Istaknuto

Tko kaže da daleka i egzotična putovanja nisu ostvariva?

Tko kaže da daleka i egzotična putovanja koja se pamte čitav život nisu ostvariva?

Jeste li ikada maštali o tome da spakirate kofer, kupite avionsku kartu i jednostavno otputujete na daleku destinaciju te si priuštite avanturu života? Tko kaže da daleka i egzotična putovanja koja se pamte čitav život nisu ostvariva? Zaljubljenike u putovanja i istraživanje oduvijek je privlačila Afrika, jedno od najnevjerojatnijih mjesta na svijetu. Na istoku ovog drugog najvećeg kontinenta smještena je Kenija – pravi afrički mikrokozmos. S više od pedeset svjetskih najljepših nacionalnih parkova, ova zemlja krije istinsku magičnu privlačnost Afrike. Visoravni, pustinja, druga najveća planina na kontinentu, Indijski ocean, nevjerojatan životinjski i biljni svijet  – samo su djelić onoga što nudi Kenija.

DSC02535

Obzirom da je Kenija čak 13 puta veća od Hrvatske, nije lako odlučiti se koje dijelove posjetiti i što vidjeti. U tom slučaju najbolje je poslušati savjet onih mnogo iskusnijih.

Turistička agencija A La Carte Travel nudi jedinstveni paket aranžman u trajanju od 11 dana, koji po neponovljivoj cijeni od 11.190,00 kuna kombinira najbolje od Kenije.

Naime, Kenija je najpoznatije safari odredište na svijetu. S jedne strane se nalazi nevjerojatno bogatstvo životinjskog  i biljnog svijeta, a s druge strane  ova je zemlja raj za ljubitelje podmorja, mora i svih aktivnosti koje nudi magično plavetnilo indijskog oceana.

DSC02544

Osim 2-dnevne safari avanture i posjeta Masai Selu, na putu ćete vidjeti i Diani Beach, najljepšu plažu Afrike. Dugačka oko 25 km, karakteristična je po koraljnim grebenima koji se pružaju u tri reda. Prije povratka kući ne propustite kupnju suvenira te obilazak lokalnih sela.

Picture 179

Priuštite si avanturu života i iskusite uzbudljivost safarija, uživajte u predivnim krajolicima Afrike te zaplivajte u magično tirkiznom Indijskom oceanu. Uz A La Carte Travel putovanje u Afriku je lako ostvarivo, sigurno i nezaboravno!

U cijenu uključeno: 8 noćenja s ALL INCLUSIVE uslugom, 2 -dnevni safari, posjet Masai Selu, izlet na otok Wasini  i ronjenje s delfinima te svi transferi.

www.alacartetravel.hr

Više

Lifestyle

Putovanje kroz Keniju 'iz cipela' moga oca

Putovanja

Hotel Giraffe Manor dom je izumiruće vrste žirafa

Putovanja

'Odmori se, stigao si kući'

Putovanja

'Čitava filozofija mojih putovanja je jedna – biti slobodan'

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.