Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Tko kaže da nemate vremena za seks?

Seks na brzaka u vezu donosi spontanost, uzbuđenje i strast.

Ne sjećate se kada ste zadnji put doista imali vremena uživati u seksu? Ako nemate vremena za seks, nemate vremena ni za život! Ako zaboravljate na svoje emocije, vaše tijelo se grči, skuplja, savija pod teretom, tražeći pomoć i buđenje.

Za parove koji gube utrku s vremenom i svakodnevnim obvezama tu je seks na brzaka. Ako ga izvedete na dobar način, osvježit će i vas i vezu, a i u njemu nema ništa loše!

Seks na brzaka u vezu donosi spontanost, uzbuđenje i strast. Jedino što trebate znati jest kako izvući najviše iz malo vremena koliko vam je na raspolaganju.

Donosimo nekoliko savjeta uz koje možete maksimalno uživati u seksu na brzaka.

Osjećajte se seksi cijeli dan

Prštite samopouzdanjem! Slika koju imate o sebi, važna je za to kako se osjećate u vlastitoj koži. Što si više komplimenata date, osjećat ćete se privlačnijima kada se seks pojavi na repertoaru – čak i ako niste u reprezentativnom vizualnom izdanju.

Uvijek budite raspoloženi

Kada osjetite želju za seksom na brzaka, preskočite spavaću sobu i potražite nova mjesta – ured, kuhinja, auto ili javno mjesto. Nova i riskantna mjesta ponekad su najbolja predigra jer nepoznati predmeti i okolina bude osjetila i raspaljuju strasti. Zato što je “zabranjen”, prilikom seksa na javnom, ali diskretnom mjestu, više se fokusirate na svaki dodir, zvuk i miris, a adrenalin raste. Rezultat? Svaki poljubac i dodir djeluje elektrizirajuće.

I “emocionalni kvikiji” su dobri

Nisu svi kvikiji usredotočeni na zadovoljavanje seksualne požude. Ponekad se može raditi o namjernom načinu dubljeg zbližavanja s partnerom. Probajte sljedeću metodu (bez smijanja, molimo): legnite pored partnera, licem okrenutim prema njemu i položite desnu ruku jedno drugome na srce. Stručnjaci tvrde kako vas zadržavanje ove poze dovodi u fizičku harmoniju i stvara snažan, trenutni poriv za vezu i ljubav.

Očekujte jako puno

Ako se osjećate seksi i očekujete skori susret sa partnerom, ne škodi zamisliti vrući scenarij u glavi, prije nego se on doista dogodi. Vizualiziranjem intimnosti, prije samog čina seksa, pojačat ćete uzbuđenje i biti bliže seksualnom zadovoljenju.

Istraživanja su pokazala kako zamišljanje sebe u seksi situacijama može stimulirati neke seksualne osjećaje kao da su stvarni.

Ordinacija.hr

Ne propustite

Seks i osjećaji

Kada govorimo o rodovima ili seksualnim orijentacijama, danas postoje mnoge, što nije čudno da značenja nekih može zbuniti.

Savjeti stručnjaka

Uz sve tabue i zablude koje okružuju žensko intimno zdravlje i daju krivu perspektivu u kritičkim raspravama, teško je odvojiti istinu od mitova.

Seks

Obdareni ili ne, ako „On“ ne stoji, od seksa ništa.

Seks

Malo smo istražili najčešće mitove i istine o seksu u dugotrajnim vezama te vam donosimo 8 najčešćih mitova u nastavku teksta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.