Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Tko su fantastično sjajne žene koje su promijenile svijet?

Prekrasne ilustracije i zanimljive činjenice savršena su inspiracija i uvod u predstavljanje samo nekoliko sjajnih žena koje su pomogle oblikovati svijet u kojem živimo.

Ova je knjiga prepuna zadivljujućih žena koje su postigle nevjerojatne stvari sljedeći svoja srca, talente i snove. Nisu slušale one koji su im govorili da nešto ne mogu učiniti. Usudile su se biti drugačije. A neke od tih žena nisu mogle odoljeti pa su se upustile u pustolovinu ili više njih. Poletite nebom s istraživačicom AMELIJOM EARHART, borite se za ženska prava s EMMELINE PANKHURST te pokrenite modnu revoluciju s COCO CHANEL.

Prekrasne ilustracije i zanimljive činjenice savršena su inspiracija i uvod u predstavljanje samo nekoliko sjajnih žena koje su pomogle oblikovati svijet u kojem živimo.

Budite odvažni, domišljati i uporni poput njih. Vjerujte u sebe i pripremite se za vlastitu pustolovinu.

Krenite na fantastično putovanje uz ove nevjerojatne žene: Jane Austen, Gertrude Ederle, Fridu Kahlo, Mary Anning, Marie Curie, Mary Seacole, Coco Chanel, Ameliju Earhart, Sacagaweu, Emmeline Pankhurst, agenticu Fifi, Rosu Parks i Anne Frank.

[box style=”0″]

Profil vam daruje knjigu! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #shehr
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – Bilo bi lijepo podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 31. ožujka, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Darovi čitateljicama bit će poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Katarina Grabovec

[/box]

Više

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.