Tko želi pogledati Disney na ledu?

Srebrna obljetnica vrhunske obiteljske zabave stiže u Zagreb! Pridružite se svojim turističkim vodičima, jedinstvenim i neponovljivim Mickey i Mini Mouse na nezaboravnom zimskom spektaklu i proslavi 25. godišnjice. Disney na ledu predstavlja 25 godina čarobnih pustolovina koje će publiku odvesti na fantastično putovanje u svijet mašte. Arena će biti ispunjena glazbom i čarolijom u svakoj sceni, a prostorom će odzvanjati pjesma i ples. Stvorite nezaboravne uspomene za cijelu obitelj.

Disney vas poziva na čarobno putovanje u posebnom rođendanskom izdanju gdje mašta nema granica i u kojem su svi vaši najdraži Disney likovi u društvu junaka četiri fantastične priče na mjestu gdje počinje zabava. Očaravajuća revija donosi vam najbolju animiranu priču svih vremena, nerazdvojne sestre Elsu i Anu u priči koja je nadahnula svijet i bila nagrađena Oscarom – Snježno kraljevstvo (Frozen). Zatim, bit ćete odvedeni u čarobni svijet Disney priča Kralj lavova, Mala Sirena i Petar Pan.

Frozen

Frozen

Dvadeset i pet godina čarobnih pustolovina u produkciji Feld Entertainmenta uključuje međunarodni tim nagrađivanih klizača, uzbudljivih koreografija i jedinstvenih glazbenih brojeva što osigurava očaravajuće putovanje za sve, bez napuštanja svojih sjedala!

Ako niste znali….

Predstava je stvorena od strane jedinstvene grupe stručnjaka poznatih po svojoj sposobnosti da ožive Disney. U nastavku više o njima:

 • Jerry Bilik (redatelj) – Član kreativnog tima na čak 30 predstava “Disney na ledu”, aranžer glazbe mnogobrojnih televizijskih serija uključujući “Starsky i Hutch” i “Charlijevi anđeli”, te glazbeni koordinator 31. dodjele svečanih nagrada “Emmy”.
 • Patty Vincent (redateljica “Frozen” sekcije) – režirala mnogobrojne predstave na ledu i pozornici za Feld Entertainment, uključujući Disney na ledu predstavlja Snježno kraljevstvo. Počela je svoju karijeru u Feld Entertainmentu kao klizačica i napredovala do razvojnog direktora svih likova u produkciji “Disney na ledu”. Dodatna visoka postignuća uključuju korežiju Playhouse Disney Live i korežiju High School Musical Summer Celebration.
 • Cindy Stuart (koreografkinja) – nominirana četiri puta za nagradu Udruge profesionalnih klizača ”Nagrada za koreografa godine”, a 2014. godine nominirana za nagradu Sonja Henie; surađivala s osvajačem Olimpijske zlatne medalje Robinom Cousinsom na više projekata; pripremala koreografije za prvenstva US Champion za Gracie Gold,  za osvajačicu brončane medalje Mirai Nagasu, za svjetske i olimpijske pobjednice Xue Shen i Hongbo Zhao kao i za olimpijske pobjednike Jamie Salé i Davida Pelletiera; koreografkinja za nekoliko Disney na ledu revija.
 • Robert Smith (scenograf) – radio je na velikim projektima, poput predstave „Kosa“ 2002. godine u kazalištu WadsworthTheater, zatim svjetskoj premijeri nagrađivanog mjuzikla „Bingo“ te na mjuziklu Stephena Sondeheima „Assassins and Dorian“. U filmska ostvarenja su uključeni filmovi „Session Man“ (dobitnik nagrade Oscar) i „Contact“ (nominiran za nagradu Oscar).
 • Arthur Boccia (kostimograf) – radio je 14 sezona kao asistent pokojnom Donn Footu, dizajneru za Ringling Bros. and Barnum & Bailey®; stekao iskustvo radeći na Broadway predstavama, filmu i televiziji, uključujući revival “Pal Joey” predstave, dizajnirao kostime za 10 “Disney na ledu”
 • Patrick Dierson (stručnjak za rasvjetu) – rad na dodjeli MTV nagrada i svjetskoj turneji sa Shakirom. Primio je nominaciju za Emmy nagradu za rad na glazbenom teletonu “America: A tribute to heroes”, nakon napada na blizance 11.09.2001. godine.

Ulaznice za revije u Areni Zagreb mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima sustava Eventim i putem www.eventim.hr. Cijene ulaznica: 90, 120, 150, 190, 220, 290, 295 kuna.

Drage naše, darujemo vam 2 x 2 ulaznice za predstavu u petak 11.prosinca u 19h. A što trebate? Pošaljite nam mail na [email protected] :

 1. stavite naslov DISNEY
 2. dodajte svoje kontakt podatke
 3. odgovorite na pitanje: Kako se zove koreografkinja ove atrakcije na ledu?
 4. prijavite se na naš newsletter
 5. lajkajte naš Facebook profil

Prijave primamo do 1. prosinca, točno u podne.

DOBITNICE: Mare Samac i Petra Poslek!