Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

Top 10 Feng Shui savjeta za bolju energiju

Ljudsko ponašanje je pod utjecajem energije.

Najbolji način za uvesti nove promjene je da se osigurate da je energija u vašem domu svježa. Ljudsko ponašanje je pod utjecajem energije. Mjestima na kojima provodimo najviše vremena treba dati dodatnu pozornost. Vaš dom bi trebao biti odraz onoga tko ste i što želite. I sam Siegmund Freud je vjerovao da su urođeni nagoni jedini izvor psihičke energije, energije ljudskog ponašanja.

Slijedite ove jednostavne savjete i vidite koje promjene ćete postići!

1. Čišćenje vašeg doma zapravo poboljšava chi/energiju u vašem domu. Ona pomaže da podignete vibraciju, a time i lakše postignuće ciljeva.

2. Kako bi osigurali dobru energiju izvana, pobrinite se da imate uređen vanjski dio, te uređenu ogradu oko svoje imovine. To će osigurati da energija ostaje na vašem posjedu i pomoći će vam u postizanju vaših ciljeva s novcem, vezama i zdravljem.

3. Ako želite oživjeti svoj ljubavni život, pobrinite se da sve obiteljske fotografije i duhovna božanstva ne budu u sobi. Spavaća soba bi trebala biti mjesto za odmor, intimnost i to je to.

4. Držite područje ulaznih vrata čisto, oslobođeno od svih stvari i ostavite razmak od oko 1-1,5 m iznutra i izvana slobodan, kako bi se osiguralo da energija može teći i da od nje imaju koristi svi stanari.

5. Donirajte nekorištene stvari u dobrotvorne svrhe. Vaš dom bi trebao biti odraz onoga tko ste i što želite, a ne neuredno mjesto zatrpano raznim predmetima. Ne samo da ćete poboljšati energiju u svom domu, vi ćete učiniti i dobro djelo.

6. Počnite koristiti smjer moći zvan ‘smjer novca’ kada duže vrijeme sjedite, radite, gledate TV-a, i sl.. Spavajte s glavom okrenutom u tom smjeru moći. To će vam dati motivaciju i energiju potrebnu za čišćenje vašeg doma! Koristite mapu kako bi pronašli svoj smjer moći.

7. Ako se osjećate zaglavljeno, prenatrpano i ne znate odakle početi, počnite s pražnjenjem jedne ladice! Potreban je samo jedan korak naprijed da potakne energiju i da vam da zamah za nastavak raščišćavanja vašeg doma od suvišnih predmeta!

8. Provjerite je li vaš dom svijetao, prozračan i dobro provjetren. Kako bi uistinu podigli razinu energije u vašem domu, otvorite prozore i pustite sunce unutra.

9. Ako imate u svom domu fontane, akvarij i slične stvari koje uključuju vodu, uvjerite se da su čiste. Ako nisu čiste, pobrinite se da ih očistite, jer to može imati negativan utjecaj.

10. Budite zahvalni. Zahvalnost je najbrži način za postizanje svih svojih ciljeva. Svi se suočavamo s izazovima, ali važno je imati na umu da možete pronaći dobro u svakoj situaciji. Koristite tu perspektivu kako bi mogli napredovati.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

Više

Duh i tijelo

Motivirali vas posao koji radite da svako jutro ustanete iz kreveta bez grča u želucu ili pomisli da i prije početka radnog vremena čekate...

Duh i tijelo

Otkrivamo vam tajnu sretnih ljudi i načine kako obogatiti svoj životni put ovom pozitivnom emocijom.

Gastronomija

Osim što će vas na dulje staze napuniti energijom, ti napitci će vaš organizam opskrbiti i zdravim nutrijentima.

Duh i tijelo

Vrijeme koje dobijemo u životu vrlo je dragocjeno i treba ga iskoristiti na najbolji mogući način, ali prvo si trebamo priznati 'prave istine' o...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.