Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Istaknuto

Top 5 make up trendova u 2016.

Jeste li već počele pratiti navalu make up trendova koji nas čekaju u sljedećim sezonama?

Drage naše dame, jeste li spremne za 2016.godinu? Jeste li već počele pratiti trendove koji nas čekaju u sljedećim sezonama?

Za početak vam donosimo ono bez čega ni jedna djevojka ne može u svojoj toaletnoj torbici – make up!

1. Nude look

Ove godine se kroz sve trendove provlači sve popularniji nude make up. Što vam je sve potrebno za postići ovakav make up? BB krema, korektor, sjenila što sličnija vašoj boji kože, maskara, rumenilo te sjajilo za usne ili mat ruž.

puder bb krema

2. Plava sjenila

Trend koji najviše iskače iz palete ovogodišnjih make up trendova je upravo ovaj! Plava sjenila! Što više plavog na očima! Plava sjenila, plava olovka za oči ili plavi tuš za oči. Izgled upotpunite maskarom, blago roza rumenilom te sjajilom za usne kojim ćete usnama dati sjaj i istaknuti vašu prirodnu boju usana.

eyes-374920_1280

3. Crveni ruž i maskara

Svake godine neizostavni trend. Ovaj trend je savršen u zimskim danima kada snježnoj bjelini suprotstavite žarko crvene usne. S obzirom na to da je naglasak na usnama, diskretno sjenilo stavite na kapke te upotpunite izgled maskarom. No, nemojte zaboraviti da smo ovaj look viđali i preko ljeta, a znamo kako djevojke u ljetnim haljinicama i crvenim ružem zaista izgledaju neodoljivo.

Bell crveni ruž

4. Naglašene trepavice – ekstenzije

Kao što smo vidjeli do sada, ove godine je naglasak ili na očima ili na usnama. Ako se odlučite naglasiti oči – naglasite ih trepavicama. Još prošle godine uz razne ekstenzije i oblike umjetnih trepavica, pojavile su se i ombre trepavice. Ohrabrite se i poigrajte oblicima i bojama!

trepavice 1

5. Naglašene obrve i tamni ruž

Ne smijemo zaboraviti ni savršeno oblikovane obrve. Naglasite ih te dojam upotpunite tamnim ružem na usnama te diskretnom maskarom na očima.

head-716017_1920

Više

Beauty report

Iznimno meka formula lako klizi po usnama otpuštajući duboko pigmentirane i čiste boje koja vaše usne stavlja u prvi plan!

Dobar posao

Sa samo 22 godine, make up artist Karlo Rusan već je ostvario uspjeh o kojima mnogi sanjaju.

Savjeti i preporuke

Želite li promijeniti aromu i miris ruža, ulje lavande možete zamijeniti uljem paprene metvice ili pak cimeta.   

Beauty report

Konačno smo ponovno raspoloženi za cool i kreativne eksperimente sa stiliziranjem.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.