Top 5 stvari koje možete raditi dok ste #ostanidoma

Koja dosada!? Dosada ne postoji! Toliko je zabavnih stvari koje možete napraviti dok ste u akciji #ostanidoma!

Proljetno čišćenje

Tu ćemo naglasiti kako je ovo pravo vrijeme da prođete po hrpi stvari koja ispada iz vaših ormara. Vi, koji imate djecu, dopustite im da sve obuku i napravite pravu modnu reviju dok odvajate stvari iz „srednje škole“ u koje više nikad nećete moći stati. Što je i prirodno. Naravno, dozvolit ćemo vam da sve to snimite i objavite na nakon od društvenih mreža! Samo nemojte pretjerivati!

A knjige?

Osim što možete čitati, a to toplo preporučujemo, kako bi bilo da konačno maknete sve knjige s polica i obrišete prašinu? Naravno, ne očekujemo da ih sve ponovno složite po abecedi ili boji. Ne treba biti opsesivno kompulzivan!

Šminka

Nitko vam ne brani da isprobavate nove lookove uz neki YouTube tutorial, ali… Kako bi bilo da provjerite rok trajanja stvarčica u svojoj toaletnoj torbici ili u kupaonskom ormariću? I zašto sve to ne biste radili s vašom djecom?

Vježbanje

Pa što ako su se teretane zatvorile? Zar mislite da trbušnjake ili čučnjeve ne možete raditi dok slušate glazbu ili gledate televiziju? Uključite i djecu ili kućne ljubimce! Bezbroj je YouTube tutorijala koji vam u tome mogu pomoći!

Naučite nešto novo

Idealna je prilika za krenuti učiti novi jezik ili slikati ili plesti! Sigurno postoje stotine videa i online alata koji vam u tome mogu pomoći!  Bezbroj je internet igara koje možete konačno zaigrati putem društvenih mreža poput Facebooka ili portala za igre poput JackpotCity casino igre.