Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Top tenisice za nove školske početke!

Bez obzira na model, tenisice i ove jeseni ostaju visoko na ljestvici obaveznih modnih trendova.

Uživanje u ljetnim sandalama i otvorenoj obući uskoro će zaustaviti školsko zvono, a to znači da je vrijeme za tenisice. Bez obzira na model, tenisice i ove jeseni ostaju visoko na ljestvici obaveznih modnih trendova.

Iako su kvaliteta i udobnost na prvom mjestu, školarcima su modni trendovi itekako važni. Upravo zato su police u Mass trgovinama i na webshopu  svojom širokom paletom obuće spremne za naše klince i klinceze.

Školarce će oduševiti raznoliki izbor modnih tenisica koje su idealne za sve modne kombinacije. Od modnih i sportskih tenisica, elegantne obuće kao što su balerinke, do kvalitetnih kožnih papuča s gumenim potplatom koje školarcima daju potrebnu stabilnost za trčanje po školskim hodnicima, pa sve do gumenih čizama za bezbrižno skakanje po školskom dvorištu tijekom prvih kišnih dana.

Dodaci poput vezica, zakovica ili metalnih dodataka, stvorit će upečatljiv dojam, a zahvaljujući njima tenisice će djelovati jedinstveno i posebno.

Modeli tenisica za nove školske početke izrađeni su od visokokvalitetnih materijala i prate trendove sezone. Obuća je lagana, pruža visok nivo kvalitete uz originalan i otkačen dizajn.

Više

Kultura

Kao i u svakom obiteljskom filmu naći će se i ovdje hvalevrijednih tema poput timskog rada, ustrajnosti i multikulturalnosti, no teško da će nekoga...

Duh i tijelo

Ženski život nikada nije lak, uvijek nosi odgovornosti i problema s kojima se žene suočavaju.

Obitelj

Prvi dani majčinstva sa sobom nose brojne prekrasne trenutke, ali i poneki izazov.

Drama Queen

Nekad taj blesavi zid ima više razumijevanja i ima bolju energiju od ljudi kojima smo okruženi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.