Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Zanimljivosti

Topla blagdanska izvedba tradicionalnih pjesama koja će vas oduševiti

Svjetski poznata glazbena škola Yamaha Music School Hrvatska, koja broji više od 500 polaznika iz Rijeke, Čakovca i Zagreba, snimila je Božićni medley, izvedbu najpopularnijih hrvatskih tradicijskih božićnih pjesama u modernijim verzijama.

Svjetski poznata glazbena škola Yamaha Music School Hrvatska, koja broji više od 500 polaznika iz Rijeke, Čakovca i Zagreba, snimila je Božićni medley, izvedbu najpopularnijih hrvatskih tradicijskih božićnih pjesama u modernijim verzijama: Veselje ti navješćujem, Svim na zemlji i Radujte se narodi.Više od 350 sudionika ovog Božićnog medley-a veselo je zasviralo i zapjevalo u ovom spotu u produkciji Yamaha Music School Hrvatska.  Polaznici svih generacija i njihovi mentori kroz tromjesečje su uz zabavu i glazbeno druženje vježbali, pjevali i svirali pjesme te ih spojili u toplu blagdansku izvedbu koja je već postala dio božićnih playlista.

Yamaha Music School je glazbena škola za sve generacije koja otkriva svijet glazbe od najmlađeg uzrasta, osigurava razvoj muzikalnosti i kreativnosti uz obilje igre i zabave, kao i pjevačkog, sviračkog i teorijskog talenta i znanja uz stalni glazbeni napredak.

Od kad je otvorena prva škola u Hrvatskoj 2019. godine pa sve do danas, priča o Yamaha Music School ubrzano se širi i otvara nova vrata, pa se tako i Osijek ovih dana pridružio popisu lokacija u Hrvatskoj, a nova online platforma uskoro će pružiti mogućnost sudjelovanja u YMS programima iz domova diljem Hrvatske pa i šire. Predavači u online odjelu bit će također licencirani učitelji YMS Hrvatska.

Kako izgledaju YMS prostori u Zagrebu, Rijeci, Čakovcu i Osijeku, kakva je atmosfera i kako izgleda nastava, imate prilike upoznati 22. siječnja 2022. na Otvorenim danima koje organizira Yamaha Music School Hrvatska.

Jedinstveni Yamaha Music School pristup temelji se na kreativnosti i individualnosti polaznika, što se može vidjeti i u originalnosti ovog blagdanskog glazbenog aranžmana i obradi tradicionalnih pjesama  na YMS način – uz improvizaciju, kreativnost i grupno muziciranje. Razlog više zašto Yamaha Music School odabiru mnogi je njihov mentorski tim koji se sastoji od licenciranih glazbenih stručnjaka i profesionalaca, koji svoja znanja i iskustva uklapaju u specifičnu YMS metodologiju i prenose ih na polaznike oblikujući sate u kojima se uz glazbu uživa i uči.

Posebno osmišljeni programi za upoznavanje glazbe na način prilagođen najmlađima su programi “Hobby” za djecu od 1,5 do 4 godine, “Music Parade” za one od 4 do 6 godina te “Music Adventure” za djecu od 6 do 8 godina, koji je već uvod u gradivo usporedivo s osnovnom glazbenom školom, a zajedničko im je istraživanje i učenje glazbe uvijek kroz igru, pjesmu i zabavu.

Popularni glazbeni tečajevi namijenjeni su starijim od 8 godina dok gornje dobne granice nema jer svi koji žele ostvariti svoje glazbene želje i odvojiti vrijeme za sebe, dobrodošli su u Yamaha Music School Hrvatska. Sve grupe kreiraju se prema uzrastu i razini znanja. Zainteresirani mogu odabrati jednu od lokacija Zagreb, Rijeka, Čakovec i Osijek, kao i online varijantu preko interaktivne platforme na kojoj mogu učiti i usavršavati se s bilo koje lokacije. Više informacija o programima možete pronaći na www.yamahamusicschool-hrvatska.hr

Više

Moj dom

Sa sigurnošću možemo reći kako ne postoji niti jedan razgovor posljednjih dana u kojem se barem jednom nije spomenula tema božićnog ludila.

Zanimljivosti

Ono bez čega pravi ljubitelji avantura i otkrivanja novih destinacija ne mogu zamisliti svoja putovanja je njihova omiljena glazba

Kultura

Glazbena jutra su novi projekt čije su začetnice ravnateljica glazbene škole Glazbaonica Ljubav Petra Heisinger (ili kako ju djeca vole zvati – teta Nota)...

Zanimljivosti

Yamaha Music School pruža jedinstvenu mogućnost učenja i usavršavanja za sve one koji žele uštedjeti vrijeme, učiti u grupi, svirati i pjevati s bilo...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.