Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Travanj na Pickbox TV kanalu donosi pet premijera i jedno posebno iznenađenje

Proljeće donosi svježe naslove na Pickbox TV kanal!

Proljeće donosi svježe naslove na Pickbox TV kanal! Za sve ljubitelje uzbudljivih priča, kanal je pripremio novitete koji uključuju pet novih naslova i jedno posebno iznenađenje. Od misterioznih britanskih miniserija poput Agatha Christie: Ubiti je lako do napetih skandinavskih drama kao što je Bullshit, travanj je rezerviran za vrhunsku zabavu.

Agatha Christie: Ubiti je lako (Agatha Christie: Murder is Easy)

Od 1. travnja, od ponedjeljka do srijede u 21 sat

Agatha Christie: Ubiti je lako otkriva potpuno novu perspektivu klasika Agathe Christie.“ – The Guardian

Britanska miniserija prati mladog detektiva Lukea Fitzwilliama koji u vlaku upoznaje misterioznu gospođicu Pinkerton. Ona ga uvlači u priče o tajnovitim ubojstvima, a znatiželjni detektiv odluči pronaći ubojicu prije nove tragedije. Adaptacija klasika Agathe Christie u trima epizodama nudi predivnu scenografiju i kostimografiju smještene u pitoresknom britanskom selu.

Sjeverna obala (North Shore)

Od 8. travnja, od ponedjeljka do srijede u 21 sat

Ova uzbudljiva drama u šest epizoda duboko istražuje teme zavjera, političkih skandala i moći dok prati istragu složenog ubojstva. Kompleksni odnosi među glavnim likovima pružaju neočekivanu dinamiku, gdje britanski i australski detektivi moraju surađivati na misterioznom slučaju. Zapetljana radnja otkriva sukobe kultura i osobnosti dok likovi pokušavaju razriješiti zamršeni slučaj.

Bullshit (Bullshit)

Od 8. travnja, od ponedjeljka do srijede u večernjem terminu

Danska serija inspirirana stvarnim događajima dramatičan je pogled u život skupine mladih u Kopenhagenu ranih 80-ih. Strastvena Pijina i Mackerelova ljubavna priča odvija se u pozadini opasne motociklističke družine Bullshit. Ova serija donosi složenu priču o mladima koji se bore s izazovima mladosti, ljubavi i klasnih sukoba dok istodobno otkriva slojeve ljudskosti i karaktera.

King (King)

Od 8. travnja, od ponedjeljka do petka

Kanadska policijska drama prati ambicioznu i iskusnu policajku Jessicu King koja rješava složene zločine u Torontu. Njezine pustolovine i izazovi kao glavne istražiteljice skupine za teške zločine počinju nakon što je njezin prethodnik doživio slom na televiziji. Sada vodi tim zadužen za najkompleksnije slučajeve dok se sama suočava s moralnim dilemama.

Ubojstvo na kruzeru (Good Ship Murder)

Od 22. travnja, od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat

Za sve obožavatelje britanske uspješnice o Midsomeru, RadioTimes opisao je seriju The Good Ship Murder kao Midsomer Murders postavljen na kruzer u Sredozemlju. Nova britanska serija prati bivšeg policajca Jacka koji rješava zagonetna ubojstva na luksuznom brodu za krstarenje, uz pomoć ambiciozne prve časnice Kate. Ova serija donosi uzbudljive priče smještene na najljepšim mediteranskim lokacijama kombinirajući elemente misterija, drame i romantične napetosti.

ODABIR PUBLIKE: KLASIČNA NORDIJSKA NOIR DRAMA

Za kraj, Pickbox TV kanal pripremio je posebno iznenađenje! Skandinavska uspješnica koja je osvojila srca publike Kraj ljeta (End of Summer) se vraća. Prema odluci gledateljica koje su seriju izabrale u sklopu kampanje Svaka žena ima svoju priču, serija će se prikazivati tijekom dva tjedna od 22. travnja.

Serija započinje kadrom prekrasne kasne ljetne večeri u južnoj Švedskoj kasnih 90-ih godina, kada mali Billy nestaje bez traga. Dvadeset godina poslije, nakon što je potraga davno prekinuta, njegova sestra Vera upoznaje mladića čija priča i izgled jako podsjećaju na njezina nestalog brata. Vera se potom vraća kući kako bi pronašla odgovore, no nailazi na mnogo više od očekivanog.

Pridružite se zajednici ljubitelja kvalitetnog sadržaja i istražite svijet vrhunske zabave uz najnovije premijere i omiljene klasike na Pickbox TV kanalu!

Ne propustite

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.