Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Tražite nakit za svakodnevni styling? Pogledajte ovu narukvicu iz Argentuma

Black Friday je u Argentumu krenuo i očekuju te super popusti do 40%!

Layering nakita je u potpunosti preuzeo modnu scenu i teško da ste ga propustili. Od naušnica, ogrlica, narukvica i prstenja – layeraju se sve vrste nakita. Važno je samo odabrati motiv koji će povezivati taj nakit i krenuti u kombiniranje. Birajte komade nakita koji su povezani bojom metala ili uzorkom. Kombinirajte sjajne detalje s jednostavnim komadima ili velike komade nakita s onim manjima.

U Argentumu smo pronašli narukvicu koja se može kombinirati uz modne detalje kao što su satovi ili čvrste narukvice. Svojim dizajnom neće odskakati od drugih detalja, a opet će savršeno upotpuniti cijeli outfit. Narukvica će odlično izgledati i u svakodnevnim prilikama jer nije masivna, a moći ćete ju birati i za svečanije outfite kada želite ostaviti elegantan dojam.

Pogledajte ponudu Argentum nakita u kojem trenutno traju Black Friday popusti tijekom kojih možete pronaći nakit snižen i do 40%! Posjetite njihov webshop ili poslovnice i obnovite svoju kolekciju nakita sa što više dobrih komada!

Dar čitateljicama – rebrnu narukvicu u pozlati


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 24. studenog točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i obavezno broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Antea Flegar 

Više

Fashion report

U svojoj novoj kampanji Argentum se želio sjetiti svih vas, zahvaliti vam se i reći: "Ti si naš razlog za osmijeh".

Trendovi

Leptirići u trbuhu, jedva čekaš da provedete vrijeme zajedno i odjednom je svijet lakši i baš ništa nije problem – sve je to znak...

Trendovi

Kada smo zaljubljeni – ne možemo skinuti osmijeh s lica

Trendovi

Osim što pristaju uz styling za novogodišnji party, Argentum Gentle Star možemo zamisliti i u drugim prigodama koje će nam 2024. godina tek donijeti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.