Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Tražite prirodno rješenje za njegu plave i svijetle kose? Isprobajte Klorane šampon s kamilicom

KLORANE je razvio šampon s kamilicom koji je pogodan za osobe s plavom, obojenom i posvijetljenom kosom.

KLORANE brend broj jedan za njegu kose u europskim ljekarnama, čija je farmaceutska i botanička baština važnija nego ikad jer je potražnja za prirodnim, sigurnim, ali i ekološki prihvatljivim proizvodima koji su jednostavni za korištenje iz dana u dan sve veća. Uz klinička i toksikološka istraživanja, KLORANE laboratoriji su prihvatili izazov u stvaranju formula s do 98% sastojaka prirodnog podrijetla, bez ugrožavanja učinkovitosti i podnošljivosti. Kod odabira prirodnih sastojaka, KLORANE izbjegava one koji mogu izazvati iritacije ili alergijske reakcije, poput prirodnih sulfata i esencijalnih ulja.

Poznat po svom konceptu jedna biljka – jedna indikacija unutar svoje bogate ponude koja će sigurno oduševiti sve koji traže jednostavno, prirodno i učinkovito rješenje za njegu plave kose nalazi se i šampon s kamilicom.

Jeste li znali da se kamilica, jedna od najpopularnijih biljaka na svijetu, čija je primjena daleko raširena i raznovrsna, može koristiti i za nježno posvjetljivanje svih nijansi plave kose? Imajući to u vidu KLORANE je razvio šampon s kamilicom koji je pogodan za osobe s plavom, obojenom i posvijetljenom kosom. Ovaj šampon čisti i nježno razmrsuje čak i najosjetljiviju kosu. Pogodan je za prirodnu plavu kosu, posvijetljenu kosu, obojenu i izbijeljenu kosu, a mogu ga koristiti odrasli i djeca od 3. godine starosti.

KLORANE šampon s kamilicom može se pronaći u 100% recikliranoj i reciklabilnoj plastičnoj boci, bez sastojaka životinjskog podrijetla, s biorazgradivom formulom, bez parabena i silikona. Uzgojena pod mediteranskim suncem, kamilica se tradicionalno koristi za nježno posvjetljivanje svih nijansi plave kose. Prilikom odabira sastojaka za šampon, znanstvenici iz laboratorija KLORANE odabrali su vrstu Matricaria recutita L., jer je bogata apigeninom, biljnim sastojkom koji ima moć prirodnog posvjetljivanja. Posebnost ovog šampona jest to što se cvjetovi kamilice prikupljaju kada su u punom cvatu te se suše potpuno prirodno, na suncu. Djelatni sastojak koncentrira se iz latica, neiscrpnog izvora svjetlosti.

Posvećenost prirodi i ljudima

Laboratoriji KLORANE započeli su sa zelenim inovativnim metodama ubrzanog organskog uzgoja biljaka, poput lana, božura, koprive, cupuaçua…, a razvila se i metoda ekstrakcije bez kemijskih otapala ili uz pomoć zelenih otapala. Kupnjom KLORANE proizvoda financirate i rad KLORANE botaničke fondacije koja pomaže očuvanju i promicanju svjetske biljne baštine, kultivira biljke, ali njeguje i strast prema botanici.  U sklopu fondacije osmišljen je i program  „Graine de Botaniste”, koji je educirao preko 600 000 djece diljem svijeta.

Kontrolirani proizvodni ciklus

Povjerenje potrošača je ključno te je temeljeno na jamstvu da su svi KLORANE proizvodi sigurni. Zato već više od 50 godina stavljaju naglasak na procjenu sigurnosti svojih proizvoda.

Eko odgovoran brend

ECOCERT je prepoznao izvrsnost Laboratorija KLORANE za doprinos izazovu održivog razvoja. Uzimajući u obzir zapažanja koja su napravljena tijekom evaluacije temeljene na načelima ISO standarda 26000 i mišljenja Etičkog povjerenstva, ECOCERT Environment dodijelio je Laboratorijima KLORANE oznaku ECOCERT 26000 (oznaka izvrsnosti).


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 5. svibnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

DOBITNICA Nikolina Kruk

Više

Savjeti stručnjaka

Ovaj inovativni timski pristup ne samo da postavlja nove standarde u liječenju pacijenata u Hrvatskoj, već teži postati centar izvrsnosti za čitavu regiju.

Zanimljivosti

Punih 25 godina BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB okuplja regionalne predvodnike i sve zaljubljenike u beauty industriju.

Savjeti stručnjaka

Mnogo je znanstvenih studija istraživalo moguću povezanost određenih nutritivnih sastojaka s razvojem ili zaštitom od raka.

Savjeti i preporuke

Možda niste znali, ali mitesere čiste i namirnice iz kuhinje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.