Tražite savršenu destinaciju za vaš wedding session?

Ako i dalje tražite idealnu destinaciju za vaš wedding video ili photo session, nećete morati dalje od Zadra.
Zadar je poznat po prekrasnim zalascima sunca i mnogi citiraju Alfreda Hitchcocka koji ih je jednom prilikom proglasio najljepšim na svijetu. Ono što Alfred možda nije znao je da mjesto Slivnica, udaljeno 20 minuta vožnje autom od Zadra, pruža jedan od najromantičnijih zalazaka sunca u Velebitskom kanalu!

 

Autor: Nomad Diaries • Wedding Films

Za ovaj skriveni biser saznali smo istraživanjem osamljenih uvala za kupanje u okolici Zadra. Spokojno uzvišenje iznad poznate slivničke plaže postalo je predmet naših maštanja i želje da se jednom ukaže prilika za snimanje nekoliko kadrova.

Kako se ljeto privodilo kraju, ta se prilika dogodila i snimili smo wedding session na ovom čarobnom mjestu. Da bi sam prostor bio još posebniji, druga kulisa planina Velebit, predstavila se u onom trenu kad je sunce zapalo negdje iza kopna i otoka Paga. Blagi pastelni tonovi, blue hour u ovom malom raju, otvorili su nam predivan pogled na vrhove Velebita i kanjone Nacionalnog parka Paklenica.

 

Autor: Nomad Diaries • Wedding Films

Autor: Nomad Diaries • Wedding Films

Ponekad se najljepši vidici pružaju korak od našega praga, u prostorima koja nerijetko preskočimo u svakodnevnici ili razmišljajući o nebitnim stvarima. Naše malo otkrivanje okolice Zadra dovelo nas je do ovog prostora koji nam se uvukao pod kožu. Prostor na kojem postajemo nepopravljivi romantici dok sunce tone u Jadransko more.

Za najljepši dojam pogledajte ovaj wedding film ili posjetite www.nomad-diaries.com.