Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Tražite ukras za kosu? Pronašli smo ga u Irena Vučinić Art Jewelry!

Irena Vučinić Ševarika po struci je  dipl. ing. tekstilne tehnologije, sa završenim smjerom dizajna i projektiranja tekstila i odjeće no svoju je ljubav pronašla u dizajniranju nakita.

Irena Vučinić Ševarika po struci je  dipl. ing. tekstilne tehnologije, sa završenim smjerom dizajna i projektiranja tekstila i odjeće no svoju je ljubav pronašla u dizajniranju nakita.

„Modni dodaci oduvijek su bili moja velika ljubav, a prije deset godina predstavila sam svoju prvu mini kolekciju na Fashion Weeku. Nakon pozitivnih reakcija i velikog zanimanja kupaca javila se ideja za pokretanjem posla. Razvijali smo, između ostalog, kolekciju vjenčanog nakita, a potom je prije četiri godine upotpunili ukrasima za kosu kojih tada nije bilo u Hrvatsko“, pojašnjava ova kreativka.

Inspiraciju za svoje kolekcije često pronalazi u svakodnevnim oblicima, motivima, prirodi, fotografiji, vjenčanjima ili pak materijalu koji se u danom trenutku nalazi pri ruci.

U  kolekcijama prevladava paleta nijansi, od zagasito zlatne do tople ružičaste, nježnoplave te čitavog spektra bež tonova. Gotovo svaki model izrađen je od Swarovski perlica, kristalića te ručno bojanih metalnih dodataka u nekoliko faza. Kolekciju čini niz ručno rađenih detalja, vjenčića, češljića, ukosnica i tijari koji su prerasli klasiku i savršen su začin svakom vjenčanju.

Ovim jedinstvenim ukrasima pokušali su unijeti dašak bajkovite cvjetne čarolije u mladenkin dan.

https://www.instagram.com/p/CAIVgZIp4X3/?utm_source=ig_web_copy_link

„Iako su nam prvotno na umu bile mladenke koje inspiraciju traže u personaliziranim raskošnim detaljima, nakit za kosu nije usko vezan za vjenčanja. Namijenjen je i za niz drugih prigoda i svečanosti, kao i za sasvim svakodnevne modne kombinacije kojima će dodati posebnu notu. Svaki dodatak za kosu prilagođavamo željama naših klijentica, tako da ih rado nose i mladenke, i male djevojčice, ali i starije gospođe.“

Sav nakit se može naručiti na Facebook stranici Irena Vučinić Art Jewelry, ili Instagram profilu te u frizerskom salonu Ritual u Slavonskom Brodu.

Ne propustite

Fashion report

Elegantan i profinjen nakit modni je detalj koji priča priču o životu osobe koja ga nosi i opire se prolaznosti vremena.

Fashion report

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

Trendovi

Ove godine, naš je cilj jednostavan - primite li poljubac, poklon ili osmijeh, samo ih šaljite dalje, stvarajući tako beskrajan krug radosti!

Fashion report

Ako vam je Frajerica Handcrafted Jewelry nakit na listi želja već neko vrijeme, sad je pravi tajming da ga ubacite u svoje virtualne košarice...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.