Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Tražite ukras za kosu? Pronašli smo ga u Irena Vučinić Art Jewelry!

Irena Vučinić Ševarika po struci je  dipl. ing. tekstilne tehnologije, sa završenim smjerom dizajna i projektiranja tekstila i odjeće no svoju je ljubav pronašla u dizajniranju nakita.

Irena Vučinić Ševarika po struci je  dipl. ing. tekstilne tehnologije, sa završenim smjerom dizajna i projektiranja tekstila i odjeće no svoju je ljubav pronašla u dizajniranju nakita.

„Modni dodaci oduvijek su bili moja velika ljubav, a prije deset godina predstavila sam svoju prvu mini kolekciju na Fashion Weeku. Nakon pozitivnih reakcija i velikog zanimanja kupaca javila se ideja za pokretanjem posla. Razvijali smo, između ostalog, kolekciju vjenčanog nakita, a potom je prije četiri godine upotpunili ukrasima za kosu kojih tada nije bilo u Hrvatsko“, pojašnjava ova kreativka.

Inspiraciju za svoje kolekcije često pronalazi u svakodnevnim oblicima, motivima, prirodi, fotografiji, vjenčanjima ili pak materijalu koji se u danom trenutku nalazi pri ruci.

U  kolekcijama prevladava paleta nijansi, od zagasito zlatne do tople ružičaste, nježnoplave te čitavog spektra bež tonova. Gotovo svaki model izrađen je od Swarovski perlica, kristalića te ručno bojanih metalnih dodataka u nekoliko faza. Kolekciju čini niz ručno rađenih detalja, vjenčića, češljića, ukosnica i tijari koji su prerasli klasiku i savršen su začin svakom vjenčanju.

Ovim jedinstvenim ukrasima pokušali su unijeti dašak bajkovite cvjetne čarolije u mladenkin dan.

https://www.instagram.com/p/CAIVgZIp4X3/?utm_source=ig_web_copy_link

„Iako su nam prvotno na umu bile mladenke koje inspiraciju traže u personaliziranim raskošnim detaljima, nakit za kosu nije usko vezan za vjenčanja. Namijenjen je i za niz drugih prigoda i svečanosti, kao i za sasvim svakodnevne modne kombinacije kojima će dodati posebnu notu. Svaki dodatak za kosu prilagođavamo željama naših klijentica, tako da ih rado nose i mladenke, i male djevojčice, ali i starije gospođe.“

Sav nakit se može naručiti na Facebook stranici Irena Vučinić Art Jewelry, ili Instagram profilu te u frizerskom salonu Ritual u Slavonskom Brodu.

Pročitajte još

Trendovi

Anka jewelry je brend koji zagovara istinsku i autentičnu ljepotu žene, pa je tako i nakit prirodan u svakom pogledu.

Fashion report

Cool, edgy, raskošna, jedinstvena, ženstvena i sexy, najbolji je opis nove kolekcije domaćeg brenda nakita Karat Jewelry.

Dizajn

I ovaj Božić pronađite svoje nove, najdraže, prigodne modne dodatke na Facebooku Mickey-handmade i Instagramu mickeyhandmade.

Dizajn

Cloud and Co slavi smjelost svog stila nakita s novim dizajnerskim komadima koji će ukrasti pažnju svih kreativaca i ljubitelja vrhunskih modnih dodataka.

Advertisement