Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Treba li našim noktima godišnji odmor?

Ali, ženske brige nikad ne prestaju! Nestručno ste nalakirale nokte?

Ljeto nas veseli. Iz više razloga. Pripremamo se za godišnji odmor. Idemo na putovanje. Na vikendicu. Na more. Planiramo se opustiti, zabaviti, rasteretiti. Isprazniti glave prepune misli uz kupanac i sunčanje. Staviti ToDo liste na standby. I jednostavno… prepustiti se onome što život nosi iz momenta u momenat. Uživati u čaroliji sadašnjeg trenutka.

Ali, ženske brige nikad ne prestaju! Nestručno ste nalakirale nokte? Ne koristite profesionalne proizvode? Boravak na moru bit će katastrofa za vaše noktiće?

7175947_orig

Naravno, to se ne kaže tako nego: važna je kvalitetna priprema nokta, što uključuje detaljnu manikuru i pripremu nokta prije lakiranja s najmanje 2 proizvoda, zatim lakiranje i finish.

To znači:

  1. Morate kupiti brdo proizvoda ako si same to mislite lakirati, ako ne za manikuru onda samo za lakiranje: sredstvo zaodmašćivanje ploče nokta, dehidrator i bonder, primer, boju i top coat. To sve naravno ne smije biti jeftino, jer jeftini proizvodi ni ne valjaju…
  2. Odete kod stručnjaka na trajni lak i skrate si dubiozu

Ali, ženske brige nikad ne prestaju! Kako dva ili više tjedna imati sjajne nokte dok bezbrižno pijuckate koktele pod suncobranom?

Najlakše je otići na kvalitetnu manikuru, gdje nećete morati razmišljati o pripremi nokta i redoslijedu nanošenja slojeva lakova, nego uz opuštajuću glazbu ili razgovor, izići iz salona spremni za lješkarenje na ručniku.

Ako ipak planirate to obaviti same, svakako škicnite naših 5 jednostavnih koraka za sjajne nokte.

A sad mala tajna profesionalca. Na moru je spas spakirati obični lak u istoj nijansi prethodno lakiranog trajnog laka i popraviti sitne nesavršenosti s njim ako se ošteti. Izdaleka nitko ni ne vidi male krhotine i popravke. A i koga briga! Pa na odmoru si!

Autor: Studio Lady

Više

Savjeti i preporuke

Prošlu godinu obilježile su jake boje, šarenilo, šljokice, trendovi 90-ih, a ova godina nam donosi nešto manje intenzivno i klasično.

Trendovi

Omiljena boja laka za nokte govori o vašoj osobnosti, vjerovali ili ne. Ovo je priča koju pričaju vaši nokti.

Ljepota

Savjeti za lijepe i uredne nokte.

Trendovi

Gdje vas misli vode svaki put kada pogledate svoje nokte?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.