Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Trebam promjenu!

Koliko puta ste i sami povikali: “Trebam promjenu!”

„Trebam promjenu!“ Koliko puta ste čuli ili sami izgovorili tu rečenicu? Milijun puta, zar ne? Netko ima hrabrosti, a netko ne, kada je u pitanju kosa… Vjerovali ili ne, drastična promjena frizure može drastično izmijeniti vaš život. Svi će vas zamijetiti, a i vi ćete se osjećati drugačije i posebnije.

U redakciju nam je došla preslatka Ines, i baš onako ženski poželjela je, a što drugo nego promjenu. Nazvali smo Sanju i Natašu Tešić, inače vlasnice frizerskog salona Kosa na zagrebačkom Jarunu, pojasnili smo situaciju, a ostalo je povijest! Sestre su spremno prihvatile izazov, a Ines je bez straha sjela na stolac!

page

Ines fura alternativni stil… Njezin stil odijevanja odražava i njezinu osobnost kao i makeover kose koji smo radili.

Kako bi njezinu individualnost istaknuli još više, koristili smo tehniku šišanja”long bob”, a sve s naglaskom na boju i šiške.

1

 Postojeći undercut nije povezan s ostatkom šišanja i frizure. Proteže se dijagonalno, od desne strane vrha uha, ispod zatiljne kosti pa sve do linije rasta s lijeve strane vrata. 

Također smo nastojali što manje kemijski tretirati kosu.Kosu smo prosvijetlile izbjeljivačem kako bi skinuli površinski sloj boje.

3 page

Izradom pramenova na foliju, u tankim sekcijama,obojali smo njezinu kosu purpurno-blue nijansom. Sve to postigli smo semi colorom-polupermanentnom bojom hladnih tonova…“

Ines je zadovoljno odskakutala kući. Što vi kažete? Mi moramo reći veliko hvala Frizerskom salonu KOSA. Bez vas bi bilo neizvedivo!

Ne propustite

Darivanje

Herbal Essences poziva vas i vašu kosu da uživate u luksuznom iskustvu jer nova kolekcija za njegu kose s neodoljivim mirisima hrani kosu i...

Beauty report

Renomirani salon Evelin, od nedavno se nalazi na novoj i atraktivnijoj lokaciji, konkretnije u zagrebačkoj Ilici 128.

Beauty report

Revitalizirajte kosu u tren oka maskama iz kućne radinosti.

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.