Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Trebaš novi početak? Procvat, buđenje ili jednostavno veseo, šareni dan?

Hrvatski brend Mashna ima novu cvjetnu kolekciju, ogrlice i ukrase za kosu bez kojih nećete moći zamisliti ljeto.

Hrvatski brend Mashna ima novu cvjetnu kolekciju, ogrlice i ukrase za kosu bez kojih nećete moći zamisliti ljeto.

Upečatljiva, unikatna, nikad šarenija i veselija kolekcija ogrlica stigla je u pravi čas.

Nova kolekcija brenda Mashna oraspoložit će svaki trenutak ovog ljeta. Nikad šarenija, zaigranija i kreativnija ogrlica novitet je kojeg ćete rado nositi i uz najjednostavnije modne odabire.

Dizajnerica mladog brenda nakita Mashna ovog ljeta razmišlja samo pozitivno. U cvijeću je pronašla inspiraciju za nove početke, procvat i preobražaj. Inspirativni dodatak za dan ili eleganciju za noć.

Cvijeće oduvijek ima značajnu ulogu. Vezujemo ga uz ljubav, sreću i prijateljstvo, a to je sve što ovih dana trebamo, kaže nam dizajnerica. Ako dosad već nismo, vrijeme je da probudimo lijepo u nama i ljudima koji nas okružuju. Budemo si pogon i podrška.

U kolekciji upečatljivih ogrlica, Petra je spojila najbolje od boja i počastila nas neodoljivim novitetima koji su idealni za vruće ljetne dane i večeri.

Razmišljala sam tako da je najjednostavniji način da od običnog dnevnog ili večernjeg stylinga postignem upečatljiv i privlačan, taj da ponudim efektan komad nakita. Trendseterice odavno znaju da se upravo tako može kompletno promijeniti percepcija nečijeg stila. Dobiti punoća i personalizacija svake modne kombinacije. A i lijepo je osjećati se potpuno. Drugačije i privlačno.

Svaki komad je unikatan jer kombinacije cvijeća i boja slažem po trenutačnoj inspiraciji i osjećaju, pa je to, govori nam, još jedna od posebnosti ove kolekcije. Nitko, tvrdi nam, neće nositi dvije iste ogrlice.

Uz kolekciju ogrlica, dizajnerica je osmislila i ukrase za kosu za djecu, pa ih majke i kćeri, ali i prijateljice ili sestre mogu zajednički upariti.

I to je jedan od načina da dočaraju svoju bliskost i povezanost. Da budu, zaključuje dizajnerica, jednake, a različite. Bliske.

Više

Moj dom

Posjetitelji ovogodišnjeg Floraarta imat će jedinstvenu priliku upoznati tajne Wagonga kroz nekoliko radionica posebne gošće Kang Yong-Soon.

Moj dom

Ceropegia woodii je zimzelena biljka puzajućeg rasta iz porodice Apocynaceae.

Moj dom

Stručnjaci iz Pelargonium for Europe otkrivaju koji trendovi trenutačno utječu na dizajn vrta i kako se pelargonije u to uklapaju.

Zanimljivosti

Pronađite u ovoj analizi svoj omiljeni cvijet i provjerite je li pogođena!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.