Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Trebate ideju za uređenje doma?

Društvene mreže mnogim poznatim osobama omogućuju da obožavateljima daju uvid u njihov život, a nekima i u njihov dom.

Opsjednutost luksuznim životnim stilom doseže nove vrhunce dok naše omiljene zvijezde svakog mjeseca nakupljaju milijune sljedbenika putem društvenih mreža. Društvene mreže mnogim poznatim osobama omogućuju da obožavateljima daju uvid u njihov život, a nekima i u njihov dom.

Pronalazak ideja kojima ćete stambeni prostor pretvoriti u oazu, opremljenu i prilagođenu vlastitim ukusima i načinu života, te financijskim mogućnostima nije jednostavan, No, zahvaljujući društvenim mrežama danas nam doista ne nedostaje inspiracija za uređenje.

Homehow anketirao je 1.540 dizajnera interijera i otkrio da nevjerojatnih 79% ispitanika priznaje da će inspiraciju za uređenje vlastitog doma potražiti u dekoru slavnih kuća!

Nakon što su pregledali 131 kuću slavnih osoba, od 2013. do danas, Homehow je pomoću YouTube analitike otkrio omiljene domove slavnih! Također, analizirao omjer lajkanja i nesviđanja svakog videozapisa kako bi otkrio najlošije uređene domove.

Pogledajte kako to izgleda na ilustraciji!

 

 

View this post on Instagram

 

Good morning

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

 

Pročitajte još

Horoskop

Najčešće imamo probleme s idejama za rođendanski, vjenčani ili kakav drugi poklon. Što, kada, kako?

Duh i tijelo

Ovih 7 razloga nekima neće biti lako prihvatiti, ali nikad nije kasno nešto promijeniti.

Moj dom

Način na koji uređujemo dom puno govori o nama i našoj osobnosti.

Moj dom

Neovisno radi li se o temeljitom preuređenju ili osvježavanju vlastitog stambenog prostora, Hrvati neprestano traže inspiraciju kada je u pitanju uređenje doma.

Advertisement