Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Trendovi za proljeće: Veliki povratak country stila

U skladu sa svjetskim trendovima, C&A je kolekciju za proljeće/ljeto 2019. predstavio u glavnom gradu Portugala, Lisabonu, a portal she.hr je bio među 120 odabranim modnih i lifestyle medija, stilista i Influencera iz čitave Europe.

I dok su siječanjske rasprodaje u punom jeku, vrijeme je da pomalo usmjerimo pogled prema proljeću i kolekcijama i trendovima koji nam stižu s prvi toplim danima. U skladu sa svjetskim trendovima, C&A je kolekciju za proljeće/ljeto 2019. predstavio u glavnom gradu Portugala, Lisabonu, a portal She.hr je bio među 120 odabranim modnih i lifestyle medija, stilista i Influencera iz čitave Europe.

C&A kolekcija za proljeće/ljeto 2019. „New Horizons“ („Novi horizonti“) inspiraciju pronalazi u suvremenom ženskom osnaživanju, pa je i C&A žena žena čiji karakter, individualnost i snaga određuju i oblikuju kako njezin život, tako i njezin modni stil.

A C&A proljeće i ljeto 2019. obilježit će ženstvene siluete i komadi inspirirani Divljim zapadom i prostranim prerijama. Nesputanost i neopisiv osjećaj slobode za toliko očekivano proljeće podebljani razigranim boho šikom i etno printevima, te pažljivo odabranim detaljima stvaraju individualne trendove koje svaka žena nosi na sebi svojstven način.

Jarke boje crvene i indiga uz prirodne boje pijeska i zemlje baza su kolekcije koja dolazi, no uz njih su se provukle i elegantno uravnotežene nijanse ružičaste i ljubičaste. S obzirom na trendove koji dolaze, kolekcija obiluje uzorcima – od animalnog printa, preko izuzetno popularnog patchworka do kombinacije decentnih cvjetića i točkica na materijalima, kao i tradicionalnih etno uzoraka.

Traper će ovog proljeća biti ukrašen zakovicama i vezom, neće nedostajati ni šljokica ni štrasa, dok su haljine izuzetno senzualne zahvaljujući dubokim izrezima i zbog korištenja pojasa čime se dodatno naglašava struk. Ljeto, pak, donosi luksuznu kolekciju kupaćih kostima u kontrastnim crnoj i zlatnoj, a upotpunjuju ih veliki slamnati šeširi, šalovi i torbe.

Nova kolekcija u trgovine i online prodaju stiže u ožujku 2019., a vi već sad provjeriti što možete očekivati…

Ne propustite

Kultura

Od kritičara iznimno hvaljen, album prvijenac „New Horizons“ mladog glazbenika, gitarista i aranžera Zvonimira Radišića svoju će zagrebačku promociju imati u utorak, 17. siječnja...

Dobar posao

Međusobni odnosi neizostavno rezultiraju interakcijom i konfliktom.

Dobar posao

Savjeti kako pobjediti u trci s vremenom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.