Trenutno razbudite umornu kožu uz NIVEA MEN ACTIVE Energy proizvode

Iako žele odati dojam da ne mare previše o svom izgledu, muškarci itekako brinu o njemu i žele u svakom trenutku, baš kao i žene, izgledati svježe. No, za razliku od nježnijeg spola, muškarci ipak nisu spremni odvojiti puno vremena na njegu lica i upravo zato trebaju proizvode koji će dugotrajno pružiti njihovoj koži sve što joj je potrebno.

Linija revitalizirajućih proizvoda za mušku njegu kože, obogaćena 100 % prirodnim kofeinom omogućit će koži dodatnu dozu energije. Isprobajte NIVEA MEN Active Energy  kremu i gel za lice te balzam poslije brijanja i uvjerite se u najbolju formulu za mušku njegu.

Započnite dan puni energije, prikupite dodatne bodove na sastanku i pokažite se na večeri u najboljem svjetlu zahvaljujući NIVEA MEN Active Energy proizvodima.  Njihova nova poboljšana formula koja sadrži 100 % prirodni kofein bogat antioksidansima pobrinut će se za regeneraciju stanica kože i svježiji ten.

Zaboravite na znakove umora uz NIVEA MEN Active Energy kremu za lice. Sastojak 100 % prirodnog kofeina i guarane opskrbit će vašu kožu dugotrajnom energijom te joj pružiti vitalnost i vlagu.

Lagana formula NIVEA MEN Active Energy gela za njegu lica s 100 % prirodnim kofeinom, guaranom i vitaminom E brzo se upija, ne ostavlja osjećaj masnoće na koži i ne sjaji se. Oživit će vašu kožu i pružiti joj potrebnu hidrataciju.

Kako biste ublažili iritacije i smanjili crvenilo tu je NIVEA MEN Active Energy  balzam poslije brijanja. Zahvaljujući hranjivoj formuli umirit će i osvježiti nadraženu kožu te ju revitalizirati.

Od studenog 2020. u prodavaonicama:

  • NIVEA MEN Active Energy krema za lice, 50 ml, preporučena maloprodajna cijena 84,90 kuna
  • NIVEA MEN Active Energy gel za njegu lica, 50 ml, preporučena maloprodajna cijena 84,90 kuna
  • NIVEA MEN Active Energy  balzam poslije brijanja, 100 ml, preporučena maloprodajna cijena 51,90 kuna

Rak prostate, kao i ostali oblici te zloćudne bolesti, podmukao je i smrtonosan. Mnogi ga muškarci prekasno otkriju, čime im je ozdravljenje dovedeno u pitanje. Skoro svake tri minute dijagnosticira se jedan novooboljeli od karcinoma prostate, a svake 13. minute netko umre.

Darujemo dvije čitateljice. Potaknite svoje muškarce na pregled!

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #She4He
  • Pratite naše društvene mreže – Facebook i Instagram
  • Uvijek možete s nama podijeliti svoja iskustva. Komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 27. studeni točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.