Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Tretmani koje morate napraviti sada da biste vidjeli rezultate do ljeta

Budući da se ipak ljeto opasno bliži, znamo da ste u potrazi za svim tretmanima koje možete sada napraviti i vidjeti rezultat kada se skinete u badiće.

Mnogi tretmani lica i tijela se ne preporučuju raditi tijekom ljeta odnosno kada su zrake sunca jače no ikada. Budući da se ipak ljeto opasno bliži, znamo da ste u potrazi za svim tretmanima koje možete sada napraviti i vidjeti rezultat kada se skinete u badiće.

Lasersko uklanjanje dlačica

Mnogi ljudi počnu razmišljati o laserskom uklanjanju dlačica kada vrijeme postane toplije, ali idealno vrijeme za početak ovog procesa je zima – kada je proizvodnja melanina sporija. Naime, obično se radi četiri do šest tretmana u razmaku od nekoliko tjedana stoga je zaista idealno vrijeme prosinac i siječanj za započeti ovaj proces. No, niti sada nije kasno jer do ljeta i vašeg izlaganja suncu ima još nešto vremena pa biste mogli skinuti veliki dio dlačica.

Kemijski pilinzi

Kemijski pilinzi su kombinacija kiselina koje ljušte kožu i skidaju gornji sloj kože lica te je ostavljaju glatkom i zaglađenom. No budući da je ovaj tretman dosta intenzivan, pogotovo za nekog osjetljivije kože, ne smijete ga raditi kada ste izloženi suncu. Sunce može dodatno oštetiti kožu i time poništiti efekt zaglađivanja i ujednačavanja tena, stoga je upravo ovaj period vremena najbolji za ovaj kemijski piling.

Uklanjanje tetovaža

Slično laserskom uklanjanju dlačica i laserskim tretmanima lica, uklanjanje tetovaža je najučinkovitije kada vaša koža ima nižu količinu melanina. Doduše, i tetoviranje se preporučuje raditi van ljetne sezone. S obzirom na to da se razbijaju pigmenti tinte u koži, važno je da koža ne potamni, a to je gotovo nemoguće na suncu.

Više

Beauty report

Elizabeth Arden nastavlja put inovacija sa sljedećom generacijom retinola i lansiranjem Retinol + HPR Rapid Skin Renewing Water Cream.

Beauty report

Svaki sastojak Dnevne kreme s marelicom promiče zdravlje i vitalnost kože.

Beauty report

U wellnessu ''Life'' vodičkog hotela Olympia tijekom cijele godine možete isprobati Germaine de Capuccini Timexpert Hydraluronic profesionalni tretman za dubinsku hidrataciju kože lica.

Darivanje

Essence praktični svestrani proizvodi štede vrijeme, bez kompromisa u pogledu jedinstvene završne obrade i visokokvalitetnih, hranjivih sastojaka.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.