Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
hipnoza
hipnoza

Beauty report

Tri L’Erbolario mirisa koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim

L’Erbolario, taj prekrasan talijanski brend iz gradića Lodi, ima dugu tradiciju proizvodnje parfema te proizvoda za njegu lica i tijela, najviše kvalitete.

Najveća greška koju možete napraviti je kupiti parfem koji ste  probali na papiriću bez da ga probate  na koži. Ponekad miris drukčije reagira na koži pa ćete nerijetko ostati razočarani. Koža, osobni ukus, godišnje doba, budžet… sve su to faktori o kojima valja razmisliti prije odabira. Bogatije i dublje, drvenaste i jantarne note manje su podložne promjenama od svježih, laganih, cvjetnih i citrusnih. I najvažnije, nije pametno kupiti neki parfem samo zato što odlično miriše na nekom drugom.

L’Erbolario, taj prekrasan talijanski brend iz gradića Lodi, ima dugu tradiciju proizvodnje parfema te proizvoda za njegu lica i tijela, najviše kvalitete.

PLES CVJETOVA

Elegancija ovog mirisa je bezvremenska, a njegove su cvjetne i baršunaste note u savršenoj ravnoteži, otkrivajući veličanstven vrt u kojem se možete izgubiti. Bogata parfemska kompozicija cvjetnih nota na koži ostavlja rascvjetani bogati floralni trag, nježan, a opet upečatljiv, intiman, ženstven…

PLES CVJETOVA, parfem 100 ml, 280,00 kn

IRIS

Jezik cvijeća irisu je oduvijek dodjeljivao slatku zadaću širenja veselih vijesti. I u L’Erbolario vrtu Iris predstavlja radost  i u svako doba godine postaje moguće pronaći taj miris proljeća. Ova senzualna mirisna vodica ostavljat će trag proljeća kud god pošli, neodoljivi miris istovremeno cvjetni, puderast i drvenast. L’erbolario Iris nosite ako želite biti primijećeni i zapamćeni.

IRIS, parfem 100 ml, 280,00 kn

LILLÀ LILLÀ

U narodnim predajama se vjerovalo kako vile vole obitavati među Jorgovanima kako bi uživale u očaravajućem mirisu njegovih cvjetova, da se odmore i pronađu osvježenje. Drugo ime Jorgovana nije tek slučajno Serenella (tal. serenità = mir, spokoj). Prema narodnoj tradiciji, miris Jorgovana ima moć otklanjanja briga i tjeskobe, opuštajući napetost. Kada Parfem linije Lillà Lillà zaogrne vaše tijelo i duh, iznenadit će vas osjećaj lakoće i sreće, darujući vam toliko željeni spokoj.

LILLÀ LILLÀ, parfem 100 ml, 280,00 kn

Više

Beauty report

Nova L’Erbolario mirisna linija Verbena odličan je uvod u topliju sezonu.

Beauty report

Kad su parfemi u pitanju, insajderi iz svijeta ljepote slažu se da postoji nekoliko tipova žena.

Savjeti i preporuke

Nemamo što duljiti! Najljepši, najmirisniji pokloni dolaze upravo iz L'Erbolaria.

Trendovi

Trussardi je univerzalno poznat po svojoj izvrsnosti, nenametljivoj eleganciji i eksperimentalnom pristupu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.