Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Tri prijateljice iskreno na novoj Ženskoj priči!

Kako se u ožujku obilježava Dan žena, tako i ovomjesečna Ženska priča govori o pravim i bliskim ženskim prijateljstvima.

Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić sprema treće ovogodišnje izdanje jedinog interaktivnog talk-showa Ženska priča koji ide uživo ispred publike, i to na temu PRIJATELJICE, a u goste joj dolaze televizijske voditeljice Mia Kovačić i Marijana Batinić te bivša manekenka i pjevačica Viktorija Rađa.

Kako se u ožujku obilježava Dan žena, tako i ovomjesečna Ženska priča govori o pravim i bliskim ženskim prijateljstvima, zbog čega će gošće otvoriti dušu i iskreno pričati o svim izazovima, usponima i padovima prijateljskog odnosa te odgovarati na pitanja iz publike.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u klubu hrvatskih glazbenika SAX! (Palmotićeva 22, Zagreb), u srijedu 15.ožujka 2023., u 20,00 h, a sav prihod od ulaznica donirat će se udruzi protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Obavezna je rezervacija mjesta za posjetitelje na WhatsApp 091 552 06 11 ili na  [email protected].

Više

Zanimljivosti

U goste dolaze voditeljica Daniela Trbović, glumica Daria Lorenci Flatz te poduzetnica Snježana Schillinger.

Zanimljivosti

Zašto muškarci u zadnje vrijeme sve češće kuhaju?

Zanimljivosti

Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić sprema četvrto ovogodišnje izdanje jedinog interaktivnog talk-showa Ženska priča koji ide uživo ispred publike, i to na temu KAD...

Zanimljivosti

Gosti će pričati o ljubavi i svim njenim iluzijama, razlici prave ljubavi i zaljubljenosti, odnosima, izazovima te odgovarati na pitanja publike.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.